La La Land (2016) – o scanteie de muzical


Ooo uite, The Great Wall un alt film despre chinezi in care apar americani- expresia Mariei in timp ce luam bilete la filmul “La La Land”. La care tipul cu biletele: Sa stii ca e foarte tare, gen 300. Publicitate de cinema de mall, am fost dat pe spate.
the-great-wall
Ajunsi în sala de cinema, dealtfel primul muzical văzut pe marele ecran, nici-unul dintre noi nefiind mari iubitori de acest gen. Ne-au împins de la spate recenziile pozitive şi topurile de pe acest an ce îl includeau pe poziţii fruntase. De obicei filmele de Oscar la noi rulează târziu, spre februarie, când are loc marea festivitate. Se pare că a fost o premieră din multe puncte de vedere, dar un lucru a fost cert: am dat peste un film excelent care s-a desfăsurat cu patos.
la-la-land-ryan-gosling-emma-stone
Filmul cântat a mers întotdeauna cu sezonul iernatic, un pic de muzică, de această dată jazz, reuseste să îţi încânte urechile iar dansul să-ţi tresalte privirea. Ryan Gosling şi Emma Stone fac o pereche perfectă pentru a scoate la suprafaţă romantismul unui trecut glorios: Hollywood-ul de altă dată şi muzica jazz.

6 thoughts on “La La Land (2016) – o scanteie de muzical

  1. […] Ooo uite, The Great Wall un alt film despre chinezi in care apar americani- expresia Mariei in timp ce luam bilete la filmul “La La Land”. La care tipul cu biletele: Sa stii ca e foarte tare, gen 300. Publicitate de cinema de mall, am fost dat pe spate. Ajunsi în sala de cinema, dealtfel primul muzical văzut pe marele ecran, nici-unul dintre noi nefiind mari iubitori de acest gen. Ne-au împins de la spate recenziile pozitive şi topurile de pe anul trecut ce îl includeau pe poziţii fruntase. De obicei filmele de Oscar la noi rulează târziu, spre februarie, când are loc marea festivitate. Se pare că a fost o premieră din multe puncte de vedere, dar un lucru a fost cert: am dat peste un film excelent care s-a desfăsurat cu patos. Filmul cântat a mers întotdeauna cu sezonul iernatic, un pic de muzică, de această dată jazz, reuseste să îţi încânte urechile iar dansul să-ţi tresalte privirea. Ryan Gosling şi Emma Stone fac o pereche perfectă pentru a scoate la suprafaţă romantismul unui trecut glorios: Hollywood-ul de altă dată şi muzica jazz. Scris de Piratul Cinefil […]

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.