Clopotica si legenda bestiei de nicaieri- lansare DVD


Tinkerbell_Neverbeast_DVD

Tinkerbell and the Legend of the Neverbeast / Clopotica si legenda bestiei de nicaieri – disponibil din 14 august pe DVD!

Pro Video a lansat noul DVD Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri pe support DVD. Filmul va fi disponibil in toate magazinele  de specialitate si marile centre comerciale din tara la pretul recomandat de 52.9 lei.

 “Clopotica şi Legenda Bestiei de Nicaieri” le prezinta pe Clopotica si pe Zanele Disney intr-o noua  aventura captivanta, plina de emotie si suspans.

Fauna, amuzanta si talentata zana a animalelor se imprieteneate cu o creatura imensa si misterioasa cunoscuta drept Bestia de Nicaieri. In vreme ce Clopotica si prietenele sale nu sunt foarte convinse in legatura cu prezenta aceasta infricosatoare in Valea Ielelor, echipa de elita a Zanelor Protectoare pornesc o misiune de capturare a monstrului, inainte ca acesta sa le distruga casele.

INSERT DVD: Fiecare DVD are inserat un voucher de acces gratuit la cel mai mare loc de joaca indoor din Bucureşti, Magic Playground.

Tink_326x326

PETRECERE LANSARE: Pro Video si Magic Playground a organizat pe 14 august o petrecere de lansare a filmului Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri. Micutele zane si printi au avut parte de super distractie, premii si au primit noul DVD din seria Clopotica.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s