Cel mai bun film din 2021 pe DVD


Filmul Dune este din punctul meu de vedere cel mai bun film de anul trecut si a aparut in format DVD, Blu-ray , 4K, BD Steelbook, 4k Steelbook la Provideo.ro. Cel mai nou film bazat pe cartea lui Frank Herbert (publicată în anul 1965) a fost lansat pe 3 septembrie la Festivalul Internațional de Film de la Veneția si in noiembrie in cinematografele din toata tara.

Desigur, cel mai bun lucru pentru Dune este imaginile uimitoare de la început până la sfârșit. Regizorul Denis Villeneuve a compilat o colecție frumoasă de scene care sunt cu adevărat o priveliște de văzut. Un lucru pe care îl veți observa este modul în care cinematografia complimentează perfect atât de multe elemente din film. Dune este filmat atât de magistral, încât ai putea să vizionezi acest film în mut și să te distrezi în continuare. Spre deosebire de filmul original și serialul TV, intriga a fost ușor de urmărit. În ciuda elementelor științifice dense din poveste, am apreciat abordarea concentrată pe un singur grup/familie. A fost util să explorezi această lume fantastică și toată tehnologia cool din perspectiva câtorva personaje. Drept urmare, nu durează mult pentru a avea o înțelegere sensibilă a politicii și motivațiilor de bază ale diferitelor personaje.

Timothée Chalamet a fost excepțional ca Paul Atreides. Performanța lui m-a făcut să-mi pese de călătoria personajului său și de creșterea sa potențială. Oscar Isaac în rolul Ducele Leto a fost, de asemenea, grozav în rolul său. I-a prezentat personajului său un sentiment atât de stoic, care aproape că fură fiecare scenă în care a jucat. J Dintre toate rolurile, Stellan Skarsgård m-a surprins cel mai mult în rolul Baronului. A fost complet de nerecunoscut datorită atât livrării sale, cât și echipei de machiaj Dune. Aștept cu nerăbdare următoarea parte!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.