La La Land (2016) – o scanteie de muzical


Ooo uite, The Great Wall un alt film despre chinezi in care apar americani- expresia Mariei in timp ce luam bilete la filmul “La La Land”. La care tipul cu biletele: Sa stii ca e foarte tare, gen 300. Publicitate de cinema de mall, am fost dat pe spate.
the-great-wall
Ajunsi în sala de cinema, dealtfel primul muzical văzut pe marele ecran, nici-unul dintre noi nefiind mari iubitori de acest gen. Ne-au împins de la spate recenziile pozitive şi topurile de pe acest an ce îl includeau pe poziţii fruntase. De obicei filmele de Oscar la noi rulează târziu, spre februarie, când are loc marea festivitate. Se pare că a fost o premieră din multe puncte de vedere, dar un lucru a fost cert: am dat peste un film excelent care s-a desfăsurat cu patos.
la-la-land-ryan-gosling-emma-stone
Filmul cântat a mers întotdeauna cu sezonul iernatic, un pic de muzică, de această dată jazz, reuseste să îţi încânte urechile iar dansul să-ţi tresalte privirea. Ryan Gosling şi Emma Stone fac o pereche perfectă pentru a scoate la suprafaţă romantismul unui trecut glorios: Hollywood-ul de altă dată şi muzica jazz.
Advertisements

6 thoughts on “La La Land (2016) – o scanteie de muzical

  1. […] Ooo uite, The Great Wall un alt film despre chinezi in care apar americani- expresia Mariei in timp ce luam bilete la filmul “La La Land”. La care tipul cu biletele: Sa stii ca e foarte tare, gen 300. Publicitate de cinema de mall, am fost dat pe spate. Ajunsi în sala de cinema, dealtfel primul muzical văzut pe marele ecran, nici-unul dintre noi nefiind mari iubitori de acest gen. Ne-au împins de la spate recenziile pozitive şi topurile de pe anul trecut ce îl includeau pe poziţii fruntase. De obicei filmele de Oscar la noi rulează târziu, spre februarie, când are loc marea festivitate. Se pare că a fost o premieră din multe puncte de vedere, dar un lucru a fost cert: am dat peste un film excelent care s-a desfăsurat cu patos. Filmul cântat a mers întotdeauna cu sezonul iernatic, un pic de muzică, de această dată jazz, reuseste să îţi încânte urechile iar dansul să-ţi tresalte privirea. Ryan Gosling şi Emma Stone fac o pereche perfectă pentru a scoate la suprafaţă romantismul unui trecut glorios: Hollywood-ul de altă dată şi muzica jazz. Scris de Piratul Cinefil […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s