Joke of the Week: Oscars So White


„Johnny Depp didn’t get an Oscar nod for playing gangster Whitey Bulger in Black Mass because „black” is in the title.”

Am ajuns să duc mai departe seria Joke Of the Week, în momentul când am dat peste gluma de mai sus. A trecut ceva timp de la mega-scandalul de la Oscarurile de anul acesta, unde votanţii Academiei Americane de Film au fost acuzaţi că n-au nominalizat în mod corect la anumite categorii (în principal pentru că au omis actorii de culoare). Oscars So White este campania celor care boicotează decernările de anul acesta: de menţionat regizorul Spike Lee şi Will Smith plus nevasta.

Să vedem cine se crede că au fost omişi anul acesta: Idris Elba în filmul Beasts of no Nation, Will Smith în Concusion, producătorii filmului Straight out of Compton şi actorul Michael B. Jordan din Creed. Consider că cei amintiţi nu meritau o nominalizare în dreptul lor, as forţa nota doar cu filmul Straight out of Compton (pentru că mi-a plăcut).

black mass johnny depp

Anunțuri

2 gânduri despre „Joke of the Week: Oscars So White

    1. Parerea mea ca anul acesta nu cred ca meritau o nominalizare, cel putin in cazul actorilor. Nu cred ca e o revolta inutila. Dar ma gandesc in felul urmator: o mica parte din filmele importante din fiecare an ii au pe acestia ca actori. De aceea ii foarte greu ca din putine productii bune in care ajung sa joace actorii de culoare, sa primeasca o nominalizare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s