Cele mai tari petreceri din filme


Recent am vizionat ultimul film al regizorului Richard Linklater, Everybody Wants Some, care se încadrează perfect în rândul producțiilor cinematografice ce scot în evidență latura nocturn-petrecăreață. Mai mult de atât mi-a adus aminte de anumite filme care au ca tematică centrală viața de petrecăreț și peripețiile ce le implică. De aceea descrierea cinematografică a unei petreceri devine idealizată și este privită ca un model de petrecere reușită.

everybody wants some

Astfel încerc să descriu 5 ingrediente pentru petreceri reușite din punct de vedere filmic:

  1. Petrecerea e așa de cool că vrea să vină toată lumea: de obicei această idee este vehiculată de filmele americane cu adolescenți, unde o anumită petrecere e pe cale să înceapă și ei neaparat trebuie să ajungă acolo. Acest gen de film este unul dintre cele mai urmărite mai ales că tinerii sunt vizați.

Imagine film Superbad (2007)Super Bad

        2. Petrecerile de burlaci: nu cred că la noi e la modă genul acesta de petrecere,  dar în filme această ultimă            petrecere liberă scapă de sub control. Așa ai petrecut că ai băut în nestiință și nici nu stii ce s-a întâmplat.

Imagine film The Hangover (2009)

hangover3. Petrecerile la piscină: considerate un mega succes, mai ales că toate filmele cu petreceri la casă au inevitabil lângă o ditamai piscina. Un decor fără care nu-ți poți imagina să aibă loc un asemenea eveniment.

Imagine film Bad Neighbours (2014)

neighbors5     4. Petrecerile unde nu se termină băutura niciodată: ați văzut voi film în care se sparge petrecerea pentru că nu mai este nimic de băut. Desigur sunt excepții, dar regula de aur se aplică tuturor filmelor de acest gen. La noi ar merge o comparație cu acele cantități de băutură de la nunți unde meniul îți oferă băutură nelimitat.

Imagine film American Pie 6 (2007)

american pie

5. Petrecerile unde agăți gagici: ca să nu lăsăm la o parte latura romantică a petrecerilor.

 Imagine film Everybody Wants Some (2016)

everybody-wants-some-richard-linklater

Provocarea a pornit de la Brasil Shake, campania de promovare a Ballantine’s Brasil pentru perioada verii 2016. Conceptul campaniei este construit în jurul dansului Brasil Shake, prezentant în acest video:

Surprizele Ballantine’s îi urmăresc pe iubitorii de party-uri urbane în cluburile şi în magazinele partenere, unde pot câştiga kit-uri de petrecere şi premii instant pe toată perioada campaniei, desfăşurată în intervalul iunie-august 2016. Şi pentru că Ballantine’s Brasil îmbină tradiţia whisky-ului scoţian cu spiritul liber sud-american, petrecerile Brasil Shake promit o experienţă dinamică, deplină, care rămâne întipărită in amintirile tuturor.

Ballantine’s Brasil este un blend de whisky scoțian, conceput în stilul tradițional al familiei Ballantine’s. Coaja de lime, adusă special din Brazilia, este pusă în butoaiele în care se adaugă apoi whisky-ul și se lasă să se odihnească împreună pentru a crea Ballantine’s Brasil.

ballantines brasil

Fiind un produs proaspăt lansat și având conceptul de Brasil Shake în spate, a apărut https://www.brasilshake.ro, un site pe care poți câștiga o excursie în Scoția pentru tine și încă trei prieteni, dacă accepți provocările pe care le găsești acolo.

Advertisement

2 thoughts on “Cele mai tari petreceri din filme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.