[recenzie] DVD: The Man from U.N.C.L.E.


THE man from U.N.C.L.E.

Recenzie:

Anul acesta se pare ca avem o serie de filme ce surprind diferite aspecte ale lumii spionajului si ce e placut este comedia pe care a abordat-o fiecare in parte. Acest film are farmecul aniilor de aur a spionajului in filme, vremea Razboiului Rece generator de tot soiul de fantezii scenariste cu agenti secreti care mai de care mai indemanatici.

The Man from U.N.C.L.E. spre surprinderea mea este un proiect marca regizorala Guy Ritchie…cum nu stiti cine este Ritchie? Snatch, Lock, Stock and Two Smoking Barrels, RocknRolla si Sherlock Holmes (seria cu Iron Man, pardon…Robert Downey Junior) sigur va spune ceva.

A trecut patru ani de cand acest as al filmelor de actiune n-a mai scos ceva nou pe piata, pana luna asta cu filmul The Man from U.N.C.L.E. Interesant ca a trecut pe zona spionajului cu un duo de pe vremea Razboiului Rece, numai bine de reconstituit artistic in stilul personal. A distribuit printre altele niste tinerei aflati pe val: Henry Cavill (Super Man) si Armie Hammer (un Lone Ranger pierdut).

Un duo atat de carismatic si comic n-am mai intalnit de la Tom Hardy (si nu mai stiu cum il cheama pe celalalt actor) din „This Means War”, aceiasi construire de personaje ce se afla intr-o lupta de masurarea a muschilor. Acolo o perioada moderna aici un trecut al stilului retro cinematografic, reconstituirea vestimentara aduce un plus personajelor si se incadreaza perfect intr-un decor romantic al spionajului clasic.

Date tehnice:

Regie: Guy Ritchie

Distribuție: Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander

Gen: Acțiune, Aventuri, Comedie

Format: DVD, Blu-ray, Blu-ray Steelbook

Distribuitor: ProVideo

Trailer:

One thought on “[recenzie] DVD: The Man from U.N.C.L.E.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.