The Vow


“The moment of impact. The moment of impact proves potential for change…You just gotta let the colliding part goes where they may. And wait. For the next collision.”

Comedia romantica e tot timpul prezenta la nivel de noutati mai ales in timpul sarbatorilor specifice, o categorie de film ce supravietuieste si furnizeaza noi scenarii menite sa emotioneze sufletele indragostite. Si dupa cum v-ati dat seama, ideal e sa-l privesti alaturi de persoana iubita, astfel filmul respectiv isi indeplineste scopul pentru care a fost realizat.

The Vow incadrat in aceasta parte a lumii cinematografice reuseste prin povestea de care dispune sa creeze o atmosfera cu diferite straturi, cu diferite accente de emotie, romantism si haz. In acest context avem 2 actori cunoscuti:  Rachel McAdams si Channing Tatum ce fac o pereche ideala pe marele ecran, au acel ceva, cum se zice o chimie existenta ce da o alta culoare filmului. Daca ar fi nevoie sa recomand o comedie romantica cat de cat recenta, The Vow ar fi prima alegere…pentru o istorisire ce are parte de-o atmosfera romantica si deseori plina de sentiment, v-as indruma sa va delectati cu un traseu idilic intre doua persoane ce intregesc sentimentul de iubire.

“I vow to fiercely love you in all your forms, now and forever. I promise to never forget that this is a once in a lifetime love.”

alte pareri: Filme si CartiThoughts about nothing…, FilmSinopsis, Agenda LiternetGeorge Ginghina, scamedinburic…

Advertisement

5 thoughts on “The Vow

  1. Da, aşa este Ionuţ, o comedie romantică recentă care merită vizionarea…
    Chiar dacă mie personal mi-a adus aminte de 50 First Dates (un film pe care îl văd cu plăcere de fiecare dată), este original, actorii sunt potriviţi şi simpatici, merită!

  2. Am văzut şi eu filmul. Mi-a plăcut faptul că este inspirat din realitate face ca filmul să fie mai interesant, deşi am înţeles că Kim and Krickitt Carpenter nu ar fi fost neapărat mulţumiţi de rezultatul filmului bazat pe povestea lor. Oricum mi-ar place să citesc cartea pe care aceştia au scris-o în 1996 “The Vow: The Kim and Krickitt Carpenter Story”. Cred totuşi că, având în vedere că faptul real este deosebit, se putea face un film mai bun. Actorii însă sunt se străduiesc. Criticii însă au taxat acest film. Totuşi, deşi nu este memorabil, mi-a plăcut şi mie.

  3. La începutul unei relaţii e totul frumos. Stăm, povestim, ne sorbim unul altuia cuvintele. Ne face plăcere tot ce spune celălalt. Ne luăm de mână şi totul pare fantastic. Apoi urmează prima îmbrăţişare. Primul sărut, care de obicei e stângaci şi timid. Urmează apoi tatonări până când într-un final ajungem şi la sex. Ne place atât de mult, încât nu ratăm nici o ocazie. Apoi, începem să ne săturăm. Ne uităm în stânga, în dreapta. Căutăm ceva nou, nu ne mai place cum gândeşte celălalt, nu ne mai interesează ce are de spus, nu ne mai convine că îi place sau nu ceva din comportamentul sau atitudinea noastră. Ne dăm seama apoi că am pierdut timpul unul lângă altul. Cuvinte grele, jigniri, despărţire. Ieşim dintr-o relaţie care la început ne-a plăcut şi ne-a urcat pe culmi, că într-un final să ne coboare mai jos decât eram în faza iniţială. Ne trezim că loviţi de marfar, cu sufletul făcut ţăndări şi ne promitem că nu o să mai punem suflet niciodată. A început atât de frumos şi s-a terminat atât de urât. Ne încăpăţânăm însă şi o luăm de fiecare dată de la capăt. Relaţiile sunt precum beţiile. Încep de poftă, urmează o uşoară ameţeală, un chef mai mare, apoi o stare de beatitudine, atingi apogeul, apoi ţi se taie filmul, respectiv îţi piere cheful. Eşti făcut ţăndări, ţi-e rău şi dai vina pe soartă. Îţi promiţi că nu o să mai faci greşeala asta. Până te apuci iar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.