Though None Go with Me


Though-None-Go-with-Me De mult timp n-am mai dat “buzna” peste un film necunoscut care sa  ma indrume ai oferi cateva cuvinte de lauda. Asa ca Though None Go with Me mi-a oferit o surpriza pe masura, o poveste de dragoste intr-un mediu al dramei romantice. Un mic orasel, o bunica care isi povesteste trecutul tineretii nepoatei sale in pragul testului de maturitate. Povestea debuteaza linistit unde totul evolueaza progresiv spre una dintre cele mai emotionante experiente de viata. Chiar daca la inceput nu observam caracterul de indemn crestin asupra vietii acestui film, progresiv descoperi un traseu ce se indreapta inspre acolo. Ca si prima idee, tanara fata se confrunta cu o soarta ce o poti asemana catusi de putin din punct de vedere biblic cu viata lui Iov. Spun asta datorita faptului ca nu vad o reala impotrivire asupra acestui drum greoi ci doar o acceptare.

Mai departe, capitolul romantism nu duce lipsa, iubirea fiind un element de-a se simti puternica in momente dificile  ale vietii sale. O serie de intamplari ce in realitate ar trebui sa te doboare emotional, o constructie narativa ca un indemn celor mai tineri. O tratare religioasa a unei povesti de dragoste, in masura sa decopere sentimente si trairi profunde din viata unor simpli oameni. Un film cu un mesaj puternic celor aflati la inceput de drum, o istorisire plina de emotie.

thoughnone-home

4 thoughts on “Though None Go with Me

  1. eu, una, nici n-am auzit de acest film dar descrierea ta e remarcabila. l-am pus pe lista de must see. iti doresc un Craciun fericit si numai bine!!!

  2. Un film intradevar deosebit…pot spune ca acum dupa ce l-am vazut m-am gandit sa ma rog mai mult in privinta anumitor lucruri…si viata este un dar de la Dumnezeu, trebuie sa ne bucuram de ea si in ea alaturi de cei pe care ii avem in preajma si pe langa multe alte puncte ce s-ar putea adauga la acest film,asa cu putina indrazneala as adauga la acest titlu o mica completare:dragostea nu moare niciodata!!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.