Leapsa cinefila: Filme ce le astepti in 2016


Incepem anul cu o leapsa cinefil draga blogerilor, o traditie ce dureaza de vreo 4 ani, la care am fost provocat de Angela de la Cineamator.  Eu voi face o lista aleatorie, cele mai interesante filme le recomand in lista de mai jos:

P.S. Cele arhicunoscute vor fi doar mentionate ca titlu.

Neon Demon

neon demon

Regizorul Nicolas Winding Refn se reintoarce cu ajutorul celor de la Amazon. Il vom vedea explorand tenebrele genului horror, o frumusete obsedata din Los Angeles iti va da adevarate cosmaruri.  Ca distributie avem pe: Keanu Reeves, Elle Fanning si Christina Hendricks.

Deadpool

deadpool movie

Story of Your Life

 story of your life film

Cel din spatele filmelor: Prisoners, Enemy si Sicario este unul dintre cei mai buni regizori al ultimilor ani. Aici vorbim despre Denis Villeneuve care prin urmatorul sau film: The Story of Your Life se va avanta in lumea cinematografica a Science Fiction alaturi de: Amy Adams si Jeremy Renner.

 Silence

silence film

Martin Scorsese iese la suprafata cu un proiect misterios pentru filmografia sa obisnuita. Liam Neeson joaca personajul principal, un iezuit ce se pierde intr-o misiune religioasa in Japonia pagana a secolului 17.

Captain America: Civil War

Captain America Civil War

Star Wars: Rogue One

Star Wars Rogue One

Dupa cum bine stiti universul Star Wars se intinde in intreaga galaxie si va culege istorisiri din toate colturile. Fiti pregatiti.

The BFG

The-BFG-trailer

Steven Spielberg exploreaza lumea autorului Roald Dahl prin expunerea unei povestiri desprinsa din viata unui urias care umbla noaptea pe strazi departe de ochii oamenilor. Se pare ca regizorul revine in zona adaptarilor a cartilor copilariei, dupa Aventurile lui Tintin din 2011.

Ghostbusters

ghostbusters

Ghostbusters pare a face o schimbare radicala, femeile preiau controlul asupra vanatorii de fantome.

 Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman Dawn of Justice

War Machine

brad pitt war machine

Netflix se dezvolta tot mai mult pe productia de filme si reuseste sa atraga de aceasta data pe Brad Pitt. Acesta va juca in comedia neagra adresata razboiului starnit de americani in Afghanistan. Dupa apreciatul Beasts of no Nation se pare ca cei de la Netflix isi incearca din nou norocul in zona de conflict.

Doctor Strange

doctor strange poster

Bennedict Cumberbatch devine tot mai intunecat prin rolurile pe care le preia. Doctor Strange cred ca va fi unul dintre cele mai interesante proiecte din lumea Marvel. Se promite un film intunecat.

Whiskey Tango Foxtrot

Whiskey Tango Foxtrot

Se pare ca celebritatile americane din televiziune se apropie tot mai mult de lumea filmelor, aici o avem pe Tina Fey in pielea unei jurnaliste in periculosul Kabul. Desigur tenta acestui film va fi inspre comedie, domeniul in care exceleaza actrita respectiva.

Finding Dory

©2013 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

Nemo cauta si el la randul lui pe cineva…

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Assassin’s Creed

Assassin’s Creed

Snowden

snowden movie

Snowden sare din lumea documentarelor in universul filmului de lung-metraj, ca un adevarat personaj iconic al acestui secol. Anti-eroul american primeste o sansa din partea regizorului Oliver Stone, si pare a fi indreptat spre Cannes-ul de anulo acesta. Printre altele Joseph Gordon-Levitt este actorul ce il va interpreta, sunt curios ce va iesi.

X-Men: Apocalypse

X-Men Apocalypse

It’s Only the End of the World

its-only-the-end-of-the-world

Tanarul regizor aclamat de toata lumea, Xavier Dolan, revine anul acesta cu filmul It’s Only the End of the World. Mommy este filmul de referinta a regizorului, de vazut inainte de aparitia acestui film.

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

13 hours

Michael Bay face o pauza de la Transformers si merge in Libia pentru niste artificii mai serioase.

Independence Day 2

Independence Day 2

Knights of the Roundtable: King Arthur

Knights of the Roundtable King Arthur

La La Land

la la land film

Ryan Gosling si Emma Stone merg in La La Land alaturi de regizorul Damien Chazelle aclamat recent pentru o alta drama muzicala pe nume Whisplash.

Star Trek Beyond

Star Trek Beyond

Zootopia

ZOOTOPIA

LBJ

LBJ woody

Woody Harrelson pare a juca rolul fostului presedinte american Lyndon Baines Johnson (o figura mai putin cunoscuta in randul presedintilor americani, dar care a avut o serie de reforme capitale).

Warcraft 

Warcraft Movie King Llane Wrynn HD Wallpaper

A Cure for Wellness

NUP_164444_3331.jpg

Se pare ca toata lumea incearca lumea horror-ului, regizorul Gore Verbinski (cel din spatele Piratiilor din Caraibe) avand o oarecare aplecare asupra acestui domeniu prin ceea ce expunea.

Suicide Squad

Suicide Squad

Nine Lives

nine lives film

Filmul Nine Lives este un alt proiect a celor de la Netflix cu Kevin Spacey ca nume distribuit.

The Legend of Tarzan

The Legend of Tarzan

Deepwater Horizon

deepwaterheader

Explozia unei statii de petrol in largul marii in anul 2010 a fost una din cele mai dezastruoase din istoria extragerii de petrol a americanilor.

Cu aceasta ocazie va provoc si eu sa-mi dezvaluiti filmele pe care abia asteptati sa le vedeti anul acesta:

 Cinefilul de serviciuCineMagazinCinemateca lu’ ZavoiCinemateca. O mana de ganduriCinemaFilm,CinemilConfesiunile unui dependente de filmeCouch.roCuvinte despre cuvinteCronicarul de FilmDMovieblogEdge and backEmmerdeurF and G must seeFacemFilmFilm MenuFilm Reporter, Film SinopsisFilmartaFilme OnlineFilme si CartiFilmsenseGazeta de FilmJurnal de cinefilLa buticul cu filme si cartiMy Fan Girl TaleMarele ecran, CarmenMOnOMovies as Mentors, AdrianCorina Victoria, Calatorul CuriosMovies.Chocolate.Books, Adrian IvanPete de culoareMovie Lover Type, Prieten de vreme reaPoison WhiskeyIllusionBlogganstein Praf de stele,  raftul cu FILME, Zapada Albastra, DianaVisator prin lumeGenunchiul LumiiRontziki, Doar Nicole, Hope, CuvinteSilence’s Blog, Feel, Daniela, Dream, RaaYingyang Movies, Alex Burda, Morethanbooks, ValiAndrei Ciobanu, T’s SecretsBibliodevafiliala3Sindromul Tecucean, La Gigel, Look, NicoletaC’est moi, Alina, Blogul GiulieiDin Timisoara, CristinaGanduri de momentCinemaFilmDe prin viata adunateDi ToateElaroseni,Costysright, NavigandEmil CalinescuEu si restul lumiiDor de doiJocul de cuvinteFructitza, Coltul Cultural, Omul cu ochelari, Sambure de Migdala, JurnalScriptWordswith2, Samewhiteblue, InaManu, 24TEK, Vis si realitate, MyblogmworldSange si Trandafiri, Sleeples, YukiblackGara pentru doi, Loredana Milu, NoctambululIntamplari despre tine, La capatul curcubeuluiJurnalul unui studentocratStefaniaThemisswho, Mozaic ProfanLa Fee Blanche, IndiferentVax-AlbinaMind PornMind’s HideoutPe fuga…Ratzone’s BlogRazvan PascalSimonaThoughts about nothing, Din culori, Racoltapetru, Adeenat, Neuronu,Laviniavasiu, Inexprimabil, Cristinalincu, SavatorontoAndreeapaunescuMariusoliviu, The Sagittarius Books, Andrew, Raze de soare

38 thoughts on “Leapsa cinefila: Filme ce le astepti in 2016

  1. La Mulți Ani și An Nou Fericit! Frumoasă lista ta de filme, o să încerc să le găsesc pe toate. 😉 Mulțumesc pentru această provocare. E prima dată când sunt provocată la Leapșa Cinefilă și am doar câteva întrebări:
    1. Câte filme pot enumera?
    2. Unde trebuie să dau curs provocării? ( După cum mă gândesc, cred că trebuie să fac un articol pe blogul meu cu lista de filme și să menționez cine mi-a trimis provocarea. Am gândit bine? )
    3. Câte persoane trebuie să nominalizez pentru această leapșă?
    4. Care este limita de timp pentru a răspunde provocării? Sau nu are?
    Weekend plăcut îți doresc! 🙂

    1. La Multi Ani!!! 😀
      Poti enumera cate filme doresti sau doar ceea ce abia astepti. 🙂
      Da, trebuie sa scrii la tine un articol in genul acesta (daca vrei ma pomenesti si pe mine) si dupa care sa provoci si pe altcineva (altii) sau pe nimeni (eu de obicei dau mai departe, este cand nu dau mai departe 😀 )…timpul nu conteaza 😀 toate sunt la latitudinea ta 😀
      An nou fericit si un weekend placut iti doresc

      1. Okies, îți mulțumesc mult pentru inștiințare. Bine înțeles că voi menționa de la cine am primit leapșa 😉 și o să provoc câteva persoane 🙂 Mulțumesc, așa să fie…un an fericit și mai bun ca cel care a trecut! O seară frumoasă să ai!

    1. imi place povestea pe care ai alcatuit-o :D, cred ca o sa avem un an bun…plus serialele de care ai pomenit m-au facut curios, stiam de Carter…universul super-eroilor pe micile ecrane se extinde serios.

  2. Mulţumesc pentru alegere. Păi, momentan optez doar pentru Star Wars VIII. Voi vedea pe parcurs ce se mai lansează şi ce mă atrage. La mulţi ani şi un nou an plin de filme faine! 😀

    1. La Multi Ani!!! si la fel iti doresc un an nou plin de filme faine 😉
      Star Wars VIII apare in 2017 defapt…cel de anul acesta e Rogue One (ceva alternativ de ceea ce stim pana acum) 😀

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.