Filmele in care a jucat Volodimir Zelenski


Ne aflam intr-o perioada grea pentru Europa si una imposibila pentru Ucraina iar unul dintre personajele principale este presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Pe vremea cand a ajuns presedinte am auzit ca inainte a fost actor. Mai exact era vorba despre un film serial care a prevestit exact ce s-a întâmplat cu Zelenski: că va ajunge dintr-un om neînsemnat, președinte al Ucrainei. Și chiar el și-a interpretat propriul rol. Greu de crezut, dar chiar așa stau lucrurile.

In zilele acestea chiar l-am vazut comparat cu Captain America, o aluzie amuzanta dar adevarata pentru ca vorbim despre un curaj iesit din comun.

Haideti sa vedem ce roluri a interpretat Zelenski de-a lungul timpului:

Seria Slujitorul poporului:

Volodimir Zelenski a devenit un personaj foarte apreciat în Ucraina jucând într-o comedie TV, numită „Slujitorul poporului”. Acolo el interpreta rolul unui profesor de istorie naiv, dar cinstit, care devine în mod surprinzător președinte după ce un elev îi publică pe internet un discurs anticorupție care se viralizează. 

Slujitorul Poporului (2016)

În 2016, după succesul enorm înregistrat de serialul cu același nume, se face și un lungmetraj pentru marele ecran. 

The 8 Best Dates (2016)

Acesta este ultimul film din seria 8 întâlniri, care a început  cu comedia „8 First Dates” în 2012, a continuat cu „8 New Dates” în 2014 și s-a terminat cu „The 8 Best Dates” în 2016. În aceste filme, Zelenski interpretează rolul unui veterinar care trece prin tot felul de peripeții amuzante alături de iubita / soția sa.

Love in Vegas (2014) 

Și acest film face parte dintr-o serie de comedii, care au mai avut și părțile „Love in the Big City” (2009), „Love in the Big City 2” (2012). Aici, Zelenski interpretează rolul lui Igor, un dentist care în prima parte a trilogiei își întâlnește iubirea în New York. 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.