Spider-Man: No Way Home


Prima vizita de anul acesta in cinema a fost la ultimul film cu omul paianjen, doar s-a lansat chiar de ziua piratului cinefil. Oricum era timpul sa mai vad si marele ecran si un lung-metraj pentru ca in ultima vreme am avut placerea doar cu seriale. Spider-man este al patrulea film Marvel de anul acesta dupa: Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings si Eternals.

Iar ca serii Marvel avem:

WandaVisionJan. 15, 2021
The Falcon and the Winter SoldierMarch 19, 2021
LokiJune 9, 2021
What If…?Aug. 11, 2021
HawkeyeNov. 24, 2021

Au fost multe lansari anul acesta si toate sunt dintr-un nou proiect dupa Avengers-Endgame unde s-a incheiat o etapa in universul cinematografic Marvel. Ce se pregateste este la o scara mult mai mare, fiind ajutat de aceste serii disponibile pe Disney+, fiecare serie in parte a adus ceva nou si interconectat cu ce s-a lansat in cinematografe si ce urmeaza sa se lanseze. De ce e nevoie de atatea personaje? Pentru ca e mult mai atractiv un film intesat cu super-eroi, Spider-man confirma acest lucru prin multitudinea de personaje si super-villain, astfel a ajuns la o lansare in box-office de nivelul ultimelor doua parti din Avengers.

Ceea ce s-a intamplat in Spider-Man No Way Home are legatura cu urmatorul Doctor Strange the multiverse of madness si indirect cu seriile WandaVision, Loki si posibil ultimul episod din Hawkeye (ramane de vazut maine). Deci devine tot mai intortocheat pe masura ce se lanseaza alte productii Marvel (filme si seriale), va fi un adevarat festin pentru iubitori acestui univers.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.