Descopera ofertele cu un cinefil


Inca nu am apucat sa va scriu ce fel de reduceri sunt la filmele in format DVD. Chiar daca a trecut Black Friday au ramas cateva oferte bune in aceasta categorie.

Cum stiu acest lucru? De ceva timp urmaresc ceea ce apare nou in materie de DVD-uri si-n general stiu ce preturi exista in functie de genul filmului. Pe langa faptul ca anunt des ce se lanseaza pe piata romaneasca m-am gandit sa trec la un alt nivel, unde sa anunt ce se merita achzitionat, si aici vorbim de calitatea productiei in raport cu pretul la care se vinde.

As vrea sa atrag atentia asupra unei platforme care anunta cele mai tari reduceri la o mulțime de categorii de produse si servicii, iar aceste oferte sunt descoperite, anuntate si evaluate de utilizatori. Vreau sa cred ca se poate creea o comunitate unde utilizatorii cu diferite cunostinte in diferite domenii pot sa aduca la suprafata oferte corecte si cu adevarat avantajoase pentru toata lumea.

De aceea m-am inscris pe platforma Castana.ro pentru a impartasi din cunostintele mele de cinefil si am recomandat cateva DVD-uri excelente la un pret excelent.

Cred ca fiecare dintre noi stim pretul corect la anumite produse si putem depista daca exista cu adevarat o reducere, sau avem cunostinte in diferite domenii, de aceea aceasta platforma este un real ajutor cu fiecare persoana care se alatura.

Iar cum poti sa ajuti este divers:

  1. poti sa anunti o ofertă/castana fierbinte gasita online sau chiar in magazinele fizice
  2. poti vota drept “fierbinte” sau “rece” prin sistemul de vot bazat pe grade Celsius
  3. poti creea un subiect in jurul oricarei oferte pentru a stabile dacă “este sau nu o ofertă bună?”
  4. creearea unei comunitati prin contributia personala

Dupa acest Black Friday cred ca si mai multa lume si-a pierdut increderea in magazine, au fost date cateva amenzi in acest an catorva magazine mari pentru neregulile gasite cu privire la reduceri. Cu atat mai mult este important ca sa existe un loc unde oamenii gasesc si anunta ofertele, nu magazinele. Intr-un fel este logic deoarece este nevoie de o privire obiectiva si corecta ceea ce vanzatorii nu prea reusesc sa o livreze in aceasta perioada.

De mentionat ca au si o promotie in aceasta perioada pentru a te impulsiona sa te alaturi acestei pletforme:

Primii 50 utilizatori înscriși pe Castana.ro, care contribuie cu minim 10 oferte apreciate de comunitate (minim 10 voturi pozitive), vor primi automat un voucher în valoare de 50 ron pentru cumpărături efetuate pe platforma eMAG.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.