Top filme 2020 (I)


Într-un an care a amenințat că va prăbuși definitiv filmul, Hollywood ne-a oferit o mulțime de oferte care au provocat această frică și mijloacele pe care le luăm pentru a consuma conținut excelent. Pentru prima dată în prea mult timp, cinematograful independent nu a fost doar ceva experimentat de cei cunoscuți. Era ceva ce toată lumea cu o conexiune Wi-Fi putea urmări, discuta și recomanda. In prima parte a acestui top voi dezvălui ceea ce am apucat să văd momentan, între timp s-au mai adunat câteva filme prezente în multe topuri de filme a site-urilor de specialitate.

Greyhound

O mică bucată din istoria navală din al doilea război mondial, plină de detalii convingătoare și acțiune bună, plus o dinamica care să vă facă să o simțiți cu adevărat.

The Trial of the Chicago 7

Acesta este un film suspans și uneori elocvent, cu casting inspirat, care pictează activiștii anti-război din anii ’60 ca eroi deficienți împotriva unei birocrații corupte. Recenzie completă

Tenet 

Singurul film mare care a fost lansat in cinematografe in ciuda pandemiei, deci un plus din partea mea pentru curajul de a sari cu capul înainte. Tenet este un thriller științifico-fascinant susținut de marea viziune a lui Nolan pentru acțiune și performanțe puternice din distribuție.

Fatman

Acest film ciudat, întunecat de Crăciun este un amestec curios de fantezie, violență și surprinzător provoacă câteva  râsete, dar totuși pare cumva încrezător și complet angajat în situațiile sale sălbatice. Gibson este inima filmului, însă, deși mulți vor găsi că a fi o bucată de prostii, este inevitabil adevărat. Exteriorul său arată dur și nebărbierit, iar introducerea noastră despre el împușcând cutii cu un pistol se adaugă la misticul dur, dar tipul este un softie.

Onward

„Înainte” este o aventură plăcută pentru mulțime și surprinzător de mișcătoare. Există o noutate asemănătoare cu cea a lui Zootopia în a vedea personaje non-umane care locuiesc într-un univers suburban familiar.

Palm Springs

Împreună cu un simț ascuțit al umorului și spectacole convingătoare, Palm Springs oferă un rom-com absolut fermecător, cu o întoarcere distractivă SF.

Happiest Season

Love and Monsters

Chiar daca premisa aparitie monstrilor in acest film este una putin plauzibila nu se da la o parte sa vedem tot felul de ganganii mutante care sa te atace in orice clipa. E cum ai avea o casa infestata de gandaci si nu stii de unde apar, cam asa stau lucrurile daca te incumeti sa iesi afara in acest scenariu.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.