Decembrie: luna filmelor de Craciun


Cu toate semnele de întrebare 2020 atârnă deasupra capetelor noastre ca un vâsc deplasat, există o acțiune definitivă pe care ne putem baza: Crăciunul va continua. Indiferent ce se întâmplă în lunile următoare, puteți paria că vom consuma prea mulți oameni de turtă dulce și vom urmări un surplus de filme de vacanță. Din fericire pentru noi, există o mulțime de divertisment festiv nou pentru a-l urmări pe Elf în buclă. De la filme realizate pentru televiziune și specialități muzicale până la streaming de pietre prețioase și lansări de teatru în viața reală, conținutul de Crăciun din acest an este divers, inclusiv și reprezentativ – exact ceea ce i-am cerut lui Moș Crăciun.

Am intrat in luna decembrie si este un bun mod de a incepe cu o tematica inca din prima zi. Este o perioada in care stam mai mult in casa si avem timp sa intram in spiritul sarbatorilor de iarna. Printre cele mai indemana moduri de a seta o anumita stare sunt filmele, iar productiile de Craciun sunt alegerea perfecta. În timpul sărbătorilor, nu este nimic mai bun decât să te intinzi pe canapea cu cei dragi, să bei o ciocolată caldă și să te pregătești pentru un maraton de filme de Crăciun. Dar nu pierdeți timpul prețios de vizionare a filmelor navigând prin Netflix – doar urmariti un ghid al celor mai bune filme sezoniere.

Astfel va invit intr-un tur al filmelor de Craciun si sunt curios ce imi recomandati voi pentru aceasta perioada. 

6 thoughts on “Decembrie: luna filmelor de Craciun

  1. N-am mai vazut un film de Craciun de mult timp, poate anul asta imi fac timp si aleg unul din lista ta. Sincer, mi-e greu sa diger filmele clasice de sarbatori, poate din cauza ca vedeam prea multe in copilarie. :)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.