Guest post: serialul Suits


Continuam seria de articole guest post cu site-ul Doi Calatori ce ne recomanda serialul Suits.

Cine nu a auzit de acest serial?! 😁Toată lumea, sau poate nu! 😉 Și dacă nici tu încă nu te-ai împiedicat de el, atunci e timpul. Nu suntem împătimiți ai serialelor, însă dacă dăm de vreunul ca cel despre care am ales să vă vorbim astăzi, atunci ne transformăm: odată ce pică seara, picăm și noi în plasa lui.😅 „Costume” este un serial american care, după părerea noastră, te va cuceri de la primul episod. Şi de va fi așa, ți-ai asigurat traiul pe Netflix, căci acolo îl găsești negreșit. Platforma are destule sezoane ale serialului, așa că nu-l rata.

Nu am văzut noi multe seriale la viața noastră, însă suntem siguri că acesta va rămâne în topul preferințelor noastre pentru acest gen, multă vreme de aici încolo. L-am descoperit târziu, e adevărat, însă mai bine mai târziu decât niciodată. 😉 Subiectele serialelor se construiesc în cadrul unei firme de avocatură unde eroii principali sunt doi bărbați rari și șarmanți: Mike Ross și Harvey Spector. Doamnelor, vă veți îndrăgosti definitiv de personajele pe care le interpretează, v-am avertizat!😉 Este genial serialul. Un amalgam de stări: râzi, lăcrimezi, te înfurii, te bucuri, ca mai apoi să te desparți cu greu de fiecare episod. Nu are cum să nu îți placă. Are replici și cadre memorabile, cât despre coloana sonoră, dacă nu ai aplicația Shazam instaleaz-o, vei descoperi niște melodii absolut superbe. Aaa, și o vei vedea în câteva sezoane și pe Meghan Markle, soția Prințului Harry.

Apropo de asta, tocmai am aflat dintr-o știre că aceștia „au semnat un contract multianual cu platforma de streaming Netflix pentru care vor produce mai multe programe TV, ce variază de la emisiuni pentru copii şi până la seriale de tip reality-show cu scenariu prestabilit”. Nouă ne plac acești doi tinerei, motiv pentru care platforma Netflix, ne-a prins de nas și de data asta.😉 Dar până îi vom vedea pe cei doi frumușei pe Netflix, uită-te la serialul „Costume”. Nu vei pierde timpul, te asigurăm în totalitate de asta. Vizionare plăcută!🙂

Dacă vă plac articolele noastre, puteți urmări site-ul nostru http://www.doicalatori.ro și pagina de facebook doicalatori pentru a fi la curent cu toate noutățile. Pe curând!

2 thoughts on “Guest post: serialul Suits

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.