Greenland – disaster movie emotional


Pentru ca soției ii plac filmele cu dezastre naturale sau apocaliptice le vizionam imediat ce apar. Greenland este ultimul vizionat de acest gen, fiind lansat anul acesta, completând lipsa unui astfel de film din oferta cinefila. Înțeleg ca disaster movies au lipsit din peisaj în 2020 din cauză că sunt special făcute pentru marele ecran, pentru o experienta completă. Cred ca s-ar fii încadrat la un succes mediu la box-office pentru că este cam soft în privința acțiunii. Oricum e binevenit perfect sa mai alternezi cu diferite tematici, în ultima vreme lipsind filmele blockbuster.

De remarcat ca revine actorul Gerard Butler, dealtfel obisnuit in ultima perioada la astfel de producții care prezintă situații la limită: Law Abiding Citizen, 300, Bounty Hunter iar ultimul Angel has Fallen. Dacă mă uit peste cariera sa se pare că are o mulțime de roluri ce înterpretează astfel de personaje, dealtfel se descurcă excelent în astfel de ipostaze.

 

3 thoughts on “Greenland – disaster movie emotional

  1. L-am văzut duminică seară. E mai slăbuț decât 2012, dar a mers. Orcum, n-am putut să nu mă gândesc că în cazul unui dezastru de asemenea proporții, guvernul nu i-ar trimite unui filolog amărât ca mine, SMS-ul salvator. 🙂 Mi-am ales și eu o meserie… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.