Defendor


“Look out, termites. It’s squishing time.”

Defendor isi face aparitia prin 2009, fiind impulsionat dupa ce recent l-am vazut pe Woody Harrelson intr-un alt film de-al lui…Rampart.

Harrelson prin acest rol paraseste aria lui de personaje interpretate, surprinzandu-ne la modul placut printr-un rol atipic lui.

Defendor e numele unui super-erou din viata reala, ce simte durerea dupa o bataie si are slabiciuni ca tot omul, dar care lupta contra criminalitatii, mai indarjit ca un super-erou decupat din benzile desenate, intr-o varianta de multe ori comica.

Cel din spatele lui Defendor e genul de personaj ce nu intelege mersul normal al lucrurilor si traieste in lumea lui, unde raul e pedepsit la modul cel mai simplu, “evadeaza” din realitate prin intermediul unui “justitiar” pus pe fapte mari.

Acest film insulta inteligenta filmelor cu super-eroi, redand o varianta a acestor gen de filme din viata reala, un raspuns ironic la sacrificiile pline de actiune ale renumitelor personaje super-erou ce au prins viata pe marele ecran.

Alte pareri: Marian,  Victor , Mihaela

One thought on “Defendor

  1. […] din lumea actoriei: în rol principal după prestaţiile din The Messenger, Zombieland, Bunraku si Defendor, se află nimeni altul decât Woody Harrelson. În mod surprinzător în dreptul rolurilor […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.