Rencezie DVD: An Inconvenient Sequel: Truth to Power


Foarte rar sa gasesti un documentar lansat pe DVD, am fost surprins ca partea a doua An Inconvenient Truth a reusit sa ajunga la noi pe DVD. Cei de la provideo.ro il au in stoc si cu aceasta ocazie pot sa fac o prima recenzie a unui dvd ce contine un documentar.

Am fost un fan al primei parti pentru foarte mult timp dar parerea mi s-a schimbat intr-o oarecare masura dupa ce am vazut o serie de filme documentar in ultima perioada. Am vazut aceiasi abordare unidirectionala pentru a descrie impactul incalzirii globale si blamarea in mare parte a sectorului energetic. Nu mi se pare ceva normal pentru ca aceste schimbari climatice au cauze mult mai complexe, ca de exemplu nu a spus o fraza despre agricultura.  Ce m-a mai deranjat este faptul ca pare un personaj care cauta sa atraga atentie asupra lui si nu asupra problemei.

Desigur prezinta foarte frumos date si tabele cu dezastrul in care ne aflam dar lucrurile acestea le stim, avem nevoie sa actionam si nu ma incalzeste cu nimic ca a fost prezentat congresul de la Paris unde se pare ca a fost un personaj important.

 

 

One thought on “Rencezie DVD: An Inconvenient Sequel: Truth to Power

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.