„Thundercats Ragetul” pe Cartoon Network


Începand din 18 mai serialul Thundercats Ragetul se difuzează de luni până vineri de la ora 16:50 numai la Cartoon Network. thundercats

Temele principale ale serialului sunt lucrul în echipă și prietenia, iar elementele sale principale sunt personajele grozave, armele, vehiculele și locurile interesante în care aceștia explorează. Thundercats Roar pare a fi un desen animat amuzant de colorat, iar fiecare personaj în parte pare a avea umorul sau unic.

Pentru a cunoaste cat mai bine acest univers am sa exemplific cu doua activitati pentru copii sub forma unor jocuri ca sa aflam cat mai multe despre aceste personaje.

PROVOCAREA LUI TYGRA – REZOLVA CUVINTELE INCRUCISATE ALE LUI TYGRA

Tygra este unul dintre cele mai mature si destepte Feline Fulger! Un test cu cuvinte incrucisate contine o serie de cuvinte importante din cultura pretioaselor feline. O sa accepti aceasta provocare incitanta?

01_Provocare_Tygra

O provocare destul de grea pentru ca nu stim prea multe despre Tygra ca si personaj dar copilului i s-a parut amuzant acest personaj ca si aparitie si atunci a trebuit sa cautam diferite informatii. Unele cuvinte le puteti descoperi foarte repede din informatiile de la inceputul articoluui.

PROVOCAREA LUI WILYKIT- POVESTEA SABIEI DESTINULUI PIERDUTE
WilyKit, ca oricare dintre noi, adora povestile. In fiecare zi in viata lui au loc noi aventuri si apar creaturi interesante. Descopera povestea pe care vrea sa ti-o spuna.

 

03_Carte_ajutatoare_WILYKIT_2

Am vazut ca WilyKit si WilyKat au fost lasate de Leon-O sa se joace cu sabia destinului. De multe ori avem discutia aceasta cu jucatul impreuna cu ceilalti copii si cum este frumos sa impartim fara sa ne certam. Provocarea noastra este sa fim mai amabili cu verisorii nostri si raspunsul a fost: tata cred ca o sa incerc sa ne jucam impreuna cu jucariile preferate.

One thought on “„Thundercats Ragetul” pe Cartoon Network

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.