Uuups! Am pierdut arca…


Recent v-am scris despre Povestea Jucăriilor (Toy Story) si peripetiile din jurul fiecarei animatii vizionate în familie. Curios lucru ca am vazut o serie de animatii care ar face placere oricarui adult pasionat de aceste desene amuzante pe ecranele noastre.

Ooops! Noah is Gone (Uuups! Am pierdut arca…) a fost unul dintre descoperirile din intamplare, in cautarea unui film de animatie potrivit copiilor mai mici. La gasirea titlului si vizionarea trailer-ului am fost destul de suspect de calitatea acestui film. Dar in cele din urma este unul dintre cele mai indragite animatii in familia noastra. O intreaga cursa de a ajunge pe arca unde doi parinti din doua specii diferite de animale cu ai lor copii ajung sa invete multe din aceasta intreaga experienta.

uups am pierdut barca poster

Ne imaginam de multe ori ce animale suntem si cum incercam sa scapam de potop si sa ajungem pe arca. Chiar avem o barcă asemănătoare cu o arcă și o putem umple cu animale, ceea ce face experienta una ideala pentru un joc amuzant. Pentru ca tot intreba de Noe unde este, am reusit sa parcurgem anumite pasaje din Biblie (desigur varianta cosmetizată), sa vedem de unde s-a inspirat intreaga animatie. Asta pentru ca Noe l-a lasat pe leu sa conduca arca in acest film.

Per total pe langa o experienta cinefila excelenta ajungem sa vizualizam foarte bine ceea ce ar fi insemnat un potop, o calatorie pe ape si alte lucruri interesante.

La genul de animatie unde animalele sunt viu colorate se preteaza pentru un joc cu jucarii de plus. Pe eToys am vazut o gama de animale de plus foarte comic colorate, mai exact multicolore, destul de similar cu ceea ce este in aceasta animatie. Un exemplu mai jos pentru a vedea despre ce vorbesc.

leu de plus

eToys este un magazin online de jucării ce distribuie o gamă largă de produse originale de la diferite branduri și aduce fericire în rândul celor mici.

etoys

3 thoughts on “Uuups! Am pierdut arca…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.