Povestea Jucăriilor


Într-o familie cu copii mici cu greu poți să găsesti ceva care să le placă din universul filmelor de animație, de multe ori conține elemente care îi pot speria. Am încercat să vizionăm diferite animații, să le zicem clasice, și am observat că trebuie să aibă anumite componente: nici prea multă acțiune (sa-l agite), nici prea plat (să nu-l atragă), o poveste să rezoneze, pe ici pe colo amuzant s.a.m.d.

Chiar dacă este o perioadă în care stăm mai mult în casă, un lung-metraj de animație își face locul cam la 2-3 săptămâni. Motivul principal este că trebuie să limităm cât mai mult timpul în fața ecranelor dar mai este faptul că odată ce am găsit o animație care să îi placă vorbeste pasionat și câteva zile după vizionare. Pe baza anumitor secvențe preferate ajungem de multe ori să dezvoltăm jocuri, să desenăm și să povestim fără să ne plictisim. Deci dintr-o seară de film în familie ajungem să ne creăm un adevărat univers și să ne imaginăm cât mai diverse activități.

Deci înainte de a vă povesti de noua pasiune cinefilă, Ooops! Noah is Gone a fost un adevărat hit. Pe lângă că avem o barcă asemănătoare cu o arcă și o putem umple cu animale, am reușit să învățăm ceea ce s-a întâmplat în Biblie (desigur varianta cosmetizată) pentru că întreba de Noe care în animație nu apare, dar îl lasă pe leu să fie căpitanul.

Ups-Am-pierdut-Arca

Între timp am trecut la universul Povestii Jucăriilor (Toy Story), țineam minte doar frânturi din el și continuările nu le-am vizionat pe toate. Oricum am fost surprins plăcut încă o dată de cei de la Pixar, această primă parte fiind un succes, deja avem un urs zburător pe rachetă prin casă. Povestea Jucăriilor este o poveste simplă și amuzantă unde întâlnesti diferite jucării, cam ceea ce îi interesează pe copii când sunt mici. Plus că are și un scop educativ, cel de a avea grijă de jucăriile tale. Sunt curios pe ce tărâmuri va zburda imaginația noastră în zilele următoare.

Pentru a completa experienta am gasit si un puzzle tematic pe site-ul eToys.ro. Un magazin online cu diverse jucarii din universul filmelor de animatie si nu numai. Acestia distribuie o gamă largă de produse originale de la diferite branduri.

toy story povestea jucariilor

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.