Geanta de pirat


Alesa.ro este un magazin online de genți și poșete din piele, magazin care dorește să aducă în atenția ta modele de o calitate deosebită, modele ale producătorilor români. Gențile de damă, poșetele și accesoriile expuse în magazinul Alesa.ro se vând din stoc sau la comandă, în funcție de modelul dorit.

Magazinul își propune să devină principala ta alegere atunci când vine vorba de poșete, un loc care să îți ofere bucuria cumpărăturilor de pe internet și care să-ți ofere o experiență unică de cumpărare.

Ma gandeam ce geanta ar merge la un “pirat” care se respecta, si am gasit Damira cu urmatoarea descriere: “este o geanta eleganta, mare, incapatoare si de o calitate extraordinara. Este o geanta de umar perfecta pentru barbatii care sunt tot timpul in miscare, este din piele naturala, iar cureaua de umar este intarita cu material textil pentru a putea fi purtata cat mai comod.”

geanta-barbateasca-din-piele-neagra-damira-1506349331-4

Aici la Alesia gasesti categoria “genti barbati” care este deosebit de bine reprezentata, nu neaparat din perspectiva numarului de modele, cat din punctul de vedere al calitatii produselor prezentate.

Avem lucruri minunate, spus asa pe direct, modele deosebite, de la gentile barbatesti de umar, pana la gentile tip business, ghiozdane sau serviete diplomat, toate pentru domni. Intr-un cuvant, avem tot ce doresti.

Realitatea este ca in ultima vreme, din ce in ce mai multi barbati s-au orientat catre a purta un astfel de accesoriu de piele, deosebit de util.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.