Craig din Dumbravă


Craig din Dumbravă este o noua serie ce se lanseaza pe 8 iulie la Cartoon Network, fiind un fan al animatiilor plus o persoana ingrijorata de natura din jurul nostru o sa fiu curios cum aceasta serie exploreaza “salbaticia” din vecinatatea caselor acestor copii.

“Craig este un un puști de 9 ani ce își petrece timpul de după școală explorând, împreună cu cei mai buni prieteni ai săi, J.P și Kelsey, sălbăticia suburbană din vecinătatea lor, cunoscută sub numele de Dumbrava. Fiecare după amiază de zi cu zi se transformă în expediții palpitante prin joacă și imaginație, iar Dumbrava plină de copii și de personaje colorate le permite să trăiască aventuri nesfârșite în fiecare zi, în sălbăticie, în propria lor lume. În fiecare episod copiii se antrezează fie în zone neexplorate din Dumbravă, unde întâlnesc noi copii, fie se confruntă cu probleme în timpul petrecerii lor.”

Craig_din_Dumbravac_5-600x338

Cand eram copil traind in zona rurala aveam propria dumbrava pe care o exploram impreuna cu prietenii din copilarie. Cum ne placea sa o ingrijim? Chiar nu ne placea sa gasim gunoaie aruncate in “locul nostru de joaca” si de multe ori curatam ceea ce nu apartinea naturii. Cel mai rau ne deranja cand aceea padure mai era din cand in cand privata de un copac care urma sa fie taiat pentru lemne de foc.

Chiar sunt curios cum aceasta noua serie abordeaza diferite aspecte din punct de vedere al copiilor si revin cu o impresie dupa vizionare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.