Tomb Raider pe DVD


Lumea jocurilor video prinde din nou contur în cinematografie, mai exact pe marele ecran de pretutindeni. Dacă nu esti un fan împătimit al jocurilor si nu ți dor de un blockbuster pe acest model poți să spui pas domnișoarei Lara Croft. Alicia Vikander ia locul Angelinei Jolie într-un reboot reusit. Spun asta pentru că am vizionat prima apariție Tomb Raider şi nu m-a dat pe spate, de acolo şi declinul înregistrat în a doua parte.

Ce spun eu că Vikander e mai potrivită pentru acest rol, în contextul că filmul aduce o latură mult mai umană personajului. Plus că aventura la care ia parte protagonista noastră se apropie mai mult de realitate. Noua Lara e mai putin despuiată si cum ai crede nu face filmul mai puțin atractiv, e foarte bine că s-a optat pe o decență vestimentară. Se scoate în evidență dârzenia feminină dar totusi se arată si din fragilitatea personajului, nu ca Angelina care doborea roboții giganți la micul dejun.

O actriță de Oscar care îşi îndeplinește sarcina de Indian Jones feminin, poate în partea doua să umble un pic la carismă. În rest acțiunea nu lipseste din acest reboot, si te ține în transă la fiecare săritură si lovitură a personajului.

DVD disponibil pe site-ul Provideo.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s