Concurs cu animaţia de Oscar Coco


COCO, al 19-lea film PIXAR, câștigător al premiului OSCAR pentru cel mai bun film de animație este disponibil din 27 martie pe DVD.

Colorată ca o pălărie mexicană şi vibrantă ca o chitară în mâini de maestru, Coco este una dintre acele animaţii pe care nu o poţi uita curând. Şi nu doar pentru calităţii imaginii – spectacolul lumii de dincolo, personajele expresive, creativitatea animatorilor – cât, mai ales, pentru emoţiile puternice pe care le stârneşte povestea.

Deși în familia sa muzica e interzisă de generații, tânărul Miguel (Anthony Gonzalez) visează să devină un adevărat cântăreț, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt). Încercând cu disperare să-și dovedească talentul, Miguel se trezește prins în uluitorul și coloratul Ținut al Morților. Acolo, îl întâlnește pe fermecătorul pezevenchi Hector (Gael García Bernal). Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezlega misterul ascuns de generații în familia lui Miguel.

Povestea lui Miguel despre dorinta sa de a-si indeplini visele dovedeste ca acesta este cel mai emotionat film Pixar de pana acum.

Coco_1168x390.jpg

CONCURS

 

Lasă-te purtat într-o lume pe care nu ai mai văzut-o până acum și câștigă experiențe de neuitat pentru tine și familia ta!

Calcă pe urmele lui Miguel, descoperă cultura mexicană și urmează-ți pasiunea pentru muzică!

Cumpără COCO pe DVD, înscrie-te în CONCURS și poți căștiga:

– o chitară acustică și 5 lecții gratuite a câte 50 min fiecare oferite de ScoalaChitara.ro.

– 5 premii- cate un voucher în valoare de 200 de lei fiecare la restaurantul mexican Taqueria El Torito.

Campania se desfășoară în perioada 27 martie-30 aprilie 2018. Regulamentul campaniei este disponibil pehttp://www.provideo.ro/concurs-12.html și pe pagina de facebook.com/ProVideo.ro/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.