Filme online


In ultimii ani, filmele la TV si Cinematografele pierd ” teren” in fata celor vazute Online!

De ceva vreme, pentru a vedea filme la TV a devenit o corvoada. In loc sa te relaxezi, te enervezi si iti consumi nervii aiurea. Televiziunile au oameni special angajati, care iti gasesc cele mai tensionate momente, si te surprind cu “putina” publicitate. Nu baga nimeni publicitate intr-un moment mort, ar fi absurd sa se intample asta.
Din aceasta cauza, multi telespectatori fideli ai filmelor au migrat catre site-urile de filme online, care transmit aceeasi calitate HD ca pe TV, si nu sunt deranjati de reclame din jumatate in jumatate de ora.
Cum se gasesc Site-uri ce ofera acest serviciu gratuit? Pur si simplu un mic “Search” pe Domnul Google si gaseste cu zecile. Eu una le-am luat la rand pana am ajuns pe unul numit f-hd.net, pe care l-am adaugat la favorite. Sunt multe pe primele pozitii, dar care lasa de dorit din pricina reclamelor de tip pop-up si bannere erotice, dar acesta, pe care l-am gasit pe pagina a-2-a in cautari, ceva mai retras, m-a surprins ca nu am fost nevoita sa inchid zeci de pagini pentru a viziona filmul Ferdinand, un film animat pe placut tuturor, pe care am preferat sa il vad acasa, cu fetita mea.
Cat despre mersul le Cinema, nu ma prea bucur sa vizionez un film alaturi de multi necunoscuti, care de cele mai multe ori comenteaza replicile, fosnesc pungile de popcorn, vorbesc la telefon, acestea devenind din pacate, fundalul des intalnit al salilor de cinema.

Care este parerea ta?

Unde preferi sa vizionezi un film: TV, Online sau Cinema?
Solutia sunt site-urile de filme online, fie ca vorbim de cele oficiale, fie ca vorbim de cele mai putin neoficiale. Eu nu as putea viziona niciodata un film ca si Jumanji Welcome to the Jungle , un film incredibil, la tv, deoarece iti strica tot cheful prin difuzarea reclamelor fix in cele mai bune momente ale filmului.
În noul film Jumanji: Aventura in jungla, jocul se schimba întrucât patru prieteni extrem de diferiti sunt de data aceasta absorbiti în lumea jocului Jumanji. Atunci când descopera pe o veche consola video un joc pe care nu-l mai încercasera, cei patru se hotarasc sa joace si sunt imediat absorbiti în decorul de jungla al jocului si în avatarurile pe care si le alege fiecare. Astfel descopera ca nu sunt ei cei care joaca jocul, ci Jumanji îi joaca pe ei. Ei sunt nevoiti sa intre în cea mai periculoasa aventura a vietii lor, pentru ca altfel, risca sa ramâna blocati pentru totdeauna în jocul Jumanji!
Filmul are 7.9 pe IMDB, un film care te prinde inca de la inceput,actiune combinata cu mult umor ,actori care se potrivesc manusa pt rolurile din film, o poveste de aventura pt copilul din noi.
Ceea ce m-am temut ca se va întâmpla s-a întâmplat. Am asteptat cu nerabdare primul trailer al acestei ”urmari” a succesului din 1995, dar m-a dezamagit, însa tot am sperat ca vizionarea filmului poate ca ma va face sa ma razgândesc. Din pacate, nu s-a întâmplat astfel, iar temerea mea de la vizionarea trailerului s-a adeverit: ”urmarea” este execrabila, la fel ca ideea ce sta la baza scenariului. Pacat de actori, pacat de idee, pacat de film, si-au mai batut joc de înca o ”icoana cinematografica”.
Parerile despre acest film sunt impartite in pro si contra, per total este un film ce merita vazut.
Vizionare placuta tuturor pasionatilor de filme online. !! Eu unul l-am vazut aseara pe https://f-hd.net.

Advertisements

One thought on “Filme online

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s