Disney Vs. Netflix


Dacă nu stuiați cei de la Netflix doresc să-și descidă propria platformă de streaming pentru producțiile proprii. Anul de referință ar fi 2019. Stim bine că cei de la Netflix vor fi afectați de această decizie într-un viitor destul de apropiat. Multe producții TV din universul Marvel sunt în acest moment în derulare pe Netflix: Daredevil, Jesica Jones, The Defenders, Luke Cage, Iron Fist s.a.m.d.

Marvel e deținut de Disney și chiar dacă au pe moment mână liberă să apară sub egida Netflix, cu siguranță vom vedea un “transfer” al acestor producții. Momentan pentru noua platformă s-a aunțat o serie Star Wars care tind să cred că va fi completată pe viitor cu ceva pe măsură din universul Marvel. Mai mult de atât cade înțelegerea prin care cei de la Netflix aveau pe platforma lor cele mai recente filme de la Disney

Această turnură de situație este datorată succesului raportat de Netflix și alte platforme lansate destul de recent: Amazon, Hulu s.a.m.d. Prețul de abonare a fost anunțat sub cel de la Netflix, decizia fiind motivată datorită faptului că inițial vor avea un volum mai mic de producții disponibile. Urmând să crească prețurile după ce vor ajunge la un volum acceptabil. Acest lucru va fi o a doua lovitură dată celor de la Netflix.

Articol scris la unison.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.