FCSB a vizionat Ghinionistul


FCSB a vizionat în avanpremieră absolută comedia ,,Ghinionistul”, alături de echipa filmului, un film cu lansare oficială în cinematografe pe 8 decembrie. Acest lucru s-a întîmplat chiar înainte de disputarea meciului contra Hapoel Be’er Sheva din Europa League, alături de regizorul Iura Luncaşu si actorii: Vlad Logigan, Dorian Popa, Levent Sali, Augustin Viziru şi Codin Maticiuc, la Cinema City VIP ParkLake.

Constantin Budescu a declarat după vizionarea filmului:”Chiar ne-a plăcut filmul. Am râs foarte mult şi ne-am bucurat să vedem că şi personajele din film ţin cu Steaua”. În cele din urmă Budescu cred că a prins starea actorului principal în meciul ce a urmat. Chiar Budescu în repriza a doua a avut ghinionul să nu marcheze, fundaşul advers parează mingea cu mâna de pe linia porţii, nu se dă nimic din partea arbitrului. Alte multe ocazii rezultând cu un egal. Pur ghinion.

„Ghinionistul” este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil pentru un tânăr chitarist care nu-şi doreşte decât să ajungă la audiţiile de care viitorul său depinde, dar este impiedicat de tot felul de obstacole. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul ,,Ghinionistul” are premiera în cinematografele din ţară pe 8 decembrie.

Articol scris pe CeFilmeVad.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.