Comrade Detective – Detectivul Tovaras


La 25 de ani de la infiintare si la peste 250 de filme artistice de lung metraj realizate in aceasta perioda, Castel Film are placerea de a va anunta o premiera in istoria filmului!

Serialul de televiziune “Comrade Detective” produs de catre compania Americana A24 (Channing Tatum) pentru platforma Amazon Prime va avea premiera mondiala pe 4 august. Pentru inceput serialul va fi disponibil doar in SUA, Marea Britanie, Australia si Noua Zeelanda.

Acest serial este unic pentru Romania pentru ca pe langa faptul ca actiunea este localizata in Romania anilor ’80, are o distributie exclusiv romaneasca si este interpretat in limba romana! Celebri actori americani Channing Tatum si Joseph Gordon-Levitt ii dubleaza pe Florin Piersic Jr si Corneliu Ulici respectiv. Cei doi actori romani impreuna cu Olivia Nita care fac roluri memorabile in acest serial vor lua parte zilele aceste la lansarea serialului in SUA alaturi de producatorii romani Vlad Paunescu (Castel Film) si Cristi Bostanescu (Castel Film).

 

Din distributie fac parte:

Florin Piersic Jr – Gregor Anghel

Corneliu Ulici – Iosif Baciu

Olivia Nita – Jane

Adrian Paduraru – capitanul Covaci

Diana Vladu – Sonia Baciu

Ion Grosu – Stan

Cristian Popa – Nikita Ionescu

Filmarile au avut loc in perioada noiembrie – decembrie 2016 in studiourile Castel Film din Izvorani dar si in locatii din Bucuresti. 

Sinopsis:

În anii ‘80, guvernul român a creat cel mai popular şi mai longeviv serial, “Tovarasul Detectiv”, o producţie poliţistă care nu doar că-i distra pe cetăţeni, ci promova şi valorile comuniste şi naţionaliste. Primul sezon al producţiei îi prezintă pe detectivi Gergor Anghel şi Iosif Baciu investigând moartea colegului lor Nikita Ionesco şi, în acelaşi timp, dezvăluind un complot subversiv de distrugere a ţării, alimentat de cel mai mare duşman: capitalismul.

Trailerul acestui prim sezon poate fi vizionat: https://www.youtube.com/watch?v=T5ONHUBXABE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s