Assassin’s Creed (2017)


La început de an tot românul s-a înghesuit să vadă filmul Assassin’s Creed, mai exact peste 200 de mii. În cele din urmă am ajuns şi eu să îi dau o sansă, eram în căutarea unui film de acțiune fără prea mari pretenții.

Rezultatul a fost uşor peste asteptări, mai ales că nu cunosc premisa filmului bazat pe jocul cu acelaşi nume. Mă găndesc că fanii jocului în sine nu au fost surprinsi prin ceea ce a expus filmul. Tot am vrut de-a lungul timpului să butonez tastatura cu acest joc care este catalogat printre cele mai bune făcute vreodată.

Ce atrage în plus această producție este actorul Fasbender care joacă rolul principal. În ciuda acestui fapt nu a reusit să treacă de bariera de care se loveste filmele create după jocuri, lipsa originalității ducând la un univers prost făcut în paralel cu acțiunea debordantă a jocurilor. Anul trecut, alte 2 producții de acest gen: Warcraft şi Angry Birds nu au rupt gura târgului.

Articol ce il gasiti pe blogul CeFilmevad.
Advertisements

One thought on “Assassin’s Creed (2017)

  1. Mda, am vazut acest film insa tot ce pot spune despre, el este ca a fost cam plictisitor. Trebuia sa faca ceva gen Prince of Persia (care zic eu ca a fost o reusita fata de acest film). Dar totusi avand in vedere ca de la joc au ajuns la film, e totusi ok. Au reusit totusi sa faca un pas mare de la 2d, 3d la filme .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s