Filmul Suge-o, Ramona


Cristina Iacob, regizorul comediei #selfie69, începe castingul pentru următorul său film, Suge-o, Ramona!

Cristina Iacob, regizorul super-comediei #selfie69, filmul românesc care a adus în cinematografe un număr record de peste 143.000 de spectatori (and still counting, filmul fiind încă la cinema), a început castingul pentru următorul său lungmetraj, Suge-o, Ramona!, ale cărui filmări vor demara anul viitor, la începutul verii, produs de ZAZU FILM.

selfie-69

Scenariul filmului este semnat de Andrei Ciobanu și de Alex Coteț, pe baza cărții omonime scrise de Andrei și care s-a bucurat de un succes enorm, având peste 1 milion de cititori online.

„Am pornit în sfârșit castingul, lucrăm la scenariu de ceva vreme”, spune Cristina Iacob. „Caut cumva acul în carul cu fân, având în vedere că avem nevoie de tineri care să arate de 16 ani, dar să aibe deja 18 ani împliniți. Se repetă cumva istoria de la #selfie, acum, cu alți protagoniști. Sper să îi găsim pe cei potriviți cât mai devreme, pentru a putea intra « în cantonament » împreună”, adaugă regizorul.

Din distribuția filmului #selfie69, cel mai recent film al Cristinei Iacob și care acum este în cinematografe cu un succes record de box-office, fac parte Vlad Logigan, Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Levent Sali și Alex Călin, pentru ultimii trei #selfie însemnând debutul în cinema.

„Titlul cărții m-a respins inițial”, povestește Cristina. „Neștiind despre ce este vorba, Suge-o, Ramona! nu m-a atras să o citesc decât atunci când am văzut-o în librărie: o carte de peste 400 de pagini, citită de mai mult de 1 milion de tineri; adolescenți care au ales să citească și altceva înafara paginii de Facebook. Am fost plăcut surprisă să găsesc o poveste frumoasă de dragoste, prin care am trecut cu toții în perioada adolescenței, scrisă cu mult umor, și care se întâmplă exact în perioada în care am făcut și eu liceul. M-am regăsit în multe situații. Este Romanul adolescentului miop al zilelor noastre”, spune Cristina.

Castingul pentru Suge-o, Ramona! va fi realizat în perioada următoare la Iași, București și Cluj și se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-25 de ani.

Anunțuri

3 gânduri despre „Filmul Suge-o, Ramona

  1. Uau! Just… uau. Eu as vrea sa vad un film bazat pe romanul Zona Zero (Lavinia Calina). Am citit cartea si mi-a placut. Vreau sa vad zombalai si in Romania, in afara de politicieni. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s