Super-eroul Ben 10 pe Cartoon Network


Vă povesteam într-un articol anterior cum am salvat lumea în tinerețe. Cam asa îmi zburda imaginația după ce vizionam din episoadele Ben 10 de pe Cartoon Network. Aveam în copilărie spre adolescență o serie de animații care le îndrăgeam și abia asteptam să apară episoade noi.

În cazul de față pot spune că am prins fenomenul Ben 10 încă de la început pe micile noastre ecrane. Faptul că Ben se dezvolta deodată cu audiența a fost un lucru interesant de urmărit.

Super-eroul nostru se cheamă Ben Tennyson, iar de la 10 ani viața lui a luat o întorsătură neasteptată: el descoperă un dispozitiv-ceas, Omnitrix, cu care se poate transforma în 10 creaturi, fiecare cu o anumită putere. Un lucru fascinant pentru orice copil care se visează să aibă super-puteri și să salveze lumea de răufăcători. O serie amuzantă unde fiecare va găsi o serie de situații comice, mai ales acele momente când se transformă în diferite creaturi.

Un alt atuu este că fiecare episod la final are o învățătură pentru tânărul erou, implicit pentru tânărul spectator. Un lucru bun mai ales când te gândești că animațiile trebuie să aibă un anume rol educativ.

De aceea mă bucur să vă aduc vestea că anul acesta Ben 10 are din nou 10 ani, și va încânta noi generații de copii.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.