Inspiratia cinematografica a lui Zucchero


Stiati ca povestea din spatele celui mai recent album Zucchero, „Black Cat” este inspirata de 2 filme de Oscar? Ce filme l-au inspirat pe artistul italian?
Zucchero ajunge in Romania in luna noiembrie, artistul avand doua concerte din cadrul turneului “Black Cat”, la Cluj pe 12 noiembrie in Sala Polivalenta si la Bucuresti, in Sala Palatului pe data de 14 noiembrie.
Singer Zucchero from Italy performs during the Moon and Stars music festival in Locarno, Switzerland, Monday, July 9, 2007.  (AP Photo/Keystone/Ti-Press, Samuel Golay)
Singer Zucchero from Italy performs during the Moon and Stars music festival in Locarno, Switzerland, Monday, July 9, 2007. (AP Photo/Keystone/Ti-Press, Samuel Golay)


Proaspat lansat in martie 2016, albumul “Black Cat” al artistului italian a fost inspirat din doua filme cu mai multe premii Oscar, mai precis din soundtrack-ul filmelor despre sclavie “12 years a Slave” si “Django Unchained”.
Despre noul lui album “Black Cat”, Zucchero spune: “Acest album a fost creat in timpul turneului meu trecut din 38 de orase din sudul Statelor Unite. Unele dintre filmele mele favorite sunt “12 Years a Slave” si “Django Unchained”. Am vrut sa recreez prin noul meu album sunete si elemente din cele doua filme”.
In cele doua concerte din Romania, Zucchero o sa cante piese de pe noul album, dar si hituri legendare precum “Baila Morena”, “Senza una donna” si “Diamante”.

Biletele pentru cele doua concerte din Romania pot fi cumparate online de la toate marile agentii de ticketing (eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, blt.ro, biletmaster.ro), de la casa de bilete a Salii Palatului si prin www.dieselevents.ro, cu un pret intre 78 si 348 lei.


Zucchero Black Cat World Tour 2016 in Romania este produs de Diesel Events si promovat de HTag PR.
Anunțuri

2 gânduri despre „Inspiratia cinematografica a lui Zucchero

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s