Inspiratia cinematografica a lui Zucchero


Stiati ca povestea din spatele celui mai recent album Zucchero, “Black Cat” este inspirata de 2 filme de Oscar? Ce filme l-au inspirat pe artistul italian?
Zucchero ajunge in Romania in luna noiembrie, artistul avand doua concerte din cadrul turneului “Black Cat”, la Cluj pe 12 noiembrie in Sala Polivalenta si la Bucuresti, in Sala Palatului pe data de 14 noiembrie.
Singer Zucchero from Italy performs during the Moon and Stars music festival in Locarno, Switzerland, Monday, July 9, 2007.  (AP Photo/Keystone/Ti-Press, Samuel Golay)
Singer Zucchero from Italy performs during the Moon and Stars music festival in Locarno, Switzerland, Monday, July 9, 2007. (AP Photo/Keystone/Ti-Press, Samuel Golay)


Proaspat lansat in martie 2016, albumul “Black Cat” al artistului italian a fost inspirat din doua filme cu mai multe premii Oscar, mai precis din soundtrack-ul filmelor despre sclavie “12 years a Slave” si “Django Unchained”.
Despre noul lui album “Black Cat”, Zucchero spune: “Acest album a fost creat in timpul turneului meu trecut din 38 de orase din sudul Statelor Unite. Unele dintre filmele mele favorite sunt “12 Years a Slave” si “Django Unchained”. Am vrut sa recreez prin noul meu album sunete si elemente din cele doua filme”.
In cele doua concerte din Romania, Zucchero o sa cante piese de pe noul album, dar si hituri legendare precum “Baila Morena”, “Senza una donna” si “Diamante”.

Biletele pentru cele doua concerte din Romania pot fi cumparate online de la toate marile agentii de ticketing (eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, blt.ro, biletmaster.ro), de la casa de bilete a Salii Palatului si prin www.dieselevents.ro, cu un pret intre 78 si 348 lei.


Zucchero Black Cat World Tour 2016 in Romania este produs de Diesel Events si promovat de HTag PR.
Advertisements

2 thoughts on “Inspiratia cinematografica a lui Zucchero

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s