Game of Thrones sezonul 6 pe DVD


Cel mai vizionat serial din istoria HBO adus de provideo.ro pe DVD

După evenimentele șocante de la finalul sezonului 5, inclusiv soarta sângeroasă a lui Jon Snow, umilirea publică a lui Cersei și situația aproape fatală în care s-a aflat Daenerys, supraviețuitorii din Westeros și Essos se regrupează pentru a-și trăi destinele individuale.

Personaje familiare vor lega noi alianțe pentru a-și mări șansele de supraviețuire, în timp ce noi personaje vor afecta balanța puterii din est, vest, nord și sud.

urzeala-tronurilor-sezonul-6

Iarna se apropie si marele joc devine din ce in ce mai complex pentru cele sapte regate! Insetate de putere, marile case vor duce o lupta neincetata pentru ocuparea tronului de fier.

Bazat pe romanele-bestseller de George R.R. Martin, acest serial original HBO premiat cu Emmy ne va purta intr-o calatorie epopeica dincolo de granitele vechilor taramuri misterioase, intre lumea celor vii si lumea de dincolo. Pe masura ce fortele beligerante se aliniaza pe frontul de lupta si momentul recunoasterii se apropie, nimeni nu mai are nimic de pierdut in urzeala tronurilor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.