Două Lozuri: record românesc în cinematografe


Era într-o vreme, când cineaștii autohtoni își plângeau de milă că români nu aleg să meargă la film românesc în cinematografe. În această toamnă pentru prima dată sunt contrazisi cu adevărat, pentru că românii și-au schimbat năravul.

Comedia românească „Două Lozuri” a bătut recordul de spectatori și încasări pentru un film românesc în primul weekend, fiind văzut de 27.182 de spectatori (încasări de 424.926 lei), doborând astfel recordul obținut în urmă cu două săptămâni de un alt film românesc: Selfie 69.

doua-lozuri-film-2016

 

Astfel „Două Lozuri” ajunge să devină cel mai de succes film românesc din ultimii ani, în ceea ce priveste lansarea în cinematografe. Mai mult de atât este o producție independentă, realizată fără bani de la stat, cu un buget de numai 30.000 de euro. Ceea ce înseamnă că este cu aproximativ de 20 de ori mai puțin decât bugetul mediu al unui film românesc.

Două lozuri, în regia lui Paul Negoescu, îi are ca actori pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol. Această producție spune povestea comică a unor oameni disperați care își caută lozurile căștigătoare de la Loto 6/49.

Articol scris pe site-ul CeFilmeVad.eu

Advertisements

2 thoughts on “Două Lozuri: record românesc în cinematografe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s