Noul look ProVideo


provideo-ro

Dragi cinefili,

Suntem mândri să anunţăm relansarea siteului: www.provideo.ro!

Noul website ProVideo prezintă o interfață performantă și ușor adaptabilă la orice dimensiune de ecran: desktop, tabletă, smartphone.

Împreună cu cei de la Inotec am construit un site simplu și ușor de utilizat, prietenos cu utilizatorul, dar, în același timp, un site dinamic în care veți afla permanent care sunt noutățile din lumea filmului.

Pro Video te invită în lumea magicăa filmelor! Animații superbe, povești de dragoste pline de romantism sau total nonconformiste, thrillere palpitante, filme clasice, comedii senzaționale și aventuri fabuloase sunt gata să satisfacă gusturile oricărui cinefil!

Pro Video este unul dintre cei mai importanţi distribuitori de home video de pe piaţa românească, fiind unici licentiaţi pentru produsele Warner Bros, Disney, independenţi şi locali în format Blu-Ray 3D , BLU-RAY şi DVD.

Cu o gama variată de producţii cinematografice în portofoliu, care acoperă o impresionantă diversitate de genuri, ne-am menţinut imaginea de lider, de-a lungul anilor, prin calitatea incontestabilă şi noutatea filmelor comercializate.

Pentru colecţionarii de DVD-uri, Blu-ray şi Blu-ray 3D dar şi pentru publicul interesat să achiziţioneze filme la cele mai tentante oferte de preţ, se anunţă un an extrem de promiţător, portofoliul Pro Video urmând a fi intregit de titluri care se bucură de notorietate şi care au un imens potenţial de box office.

Dintre acestea, cu siguranţă cele mai importante lansări Pro Video se numără: Star Wars: Trezirea Forţei, Batman V Superman, Suicide Squad, Midnight Special, Zootropolis, Cartea Junglei, Bunul Dinozaur, Urzeala Tronurilor-sezonul6, Captain America: Civil War, Me before You. În pas cu ultimele tehnologii, oferim posibilitatea de a viziona filmele distribuite, în condiţii excelente de imagine şi sunet, graţie producţiilor lansate în format Blu Ray, Blu-Ray 3D şi în curând Blu-Ray 4K.

Vizitaţi–ne cât mai des!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.