The Night Of (2016-)


În această perioadă s-au lansat o serie de seriale care au avut un debut foarte bun pe piața televiziunii, vă vorbeam anterior de serialulStranger Things ca fiind o nouă senzație. Cei de la Netflix par a lansa la foc automat seriale excelente, chiar în acest moment urmăresc The Get Down, o frescă a muzicii din faimosul cartier Bronx.

În tot acest timp cei de la HBO încearcă să se mențină la nivelul alert de pe piață, lansând recent seria The Night Of, una dintre cele mai bune producții TV vizionate în decursul acestui an. Aflat la episodul 5 din 8, tensiunea creste pe masura ce povestea avansează într-un caz de crimă cu circumstanțe misterioase.

Spațiul închisorii americane este din nou bine definit iar sistemul judiciar este la fel de bine reprezentat prin sala de tribunal, avocați și polițisti. Fiecare are rolul său în cadrul acestui caz dar în prim plan se află acuzatul (Riz Ahmed) și un avocat atipic (John Turturro), cei doi primesc în paralel cel mai mult timp pe micul ecran.

the-night-of-john-turturro-riz-ahmed

Chiar dacă acest serial este în desfăsurare cred că se va încheia surprinzător, încă are toate elementele să devină celebru înspre final. Titlul de The Night Of îi dă pe bună dreptate o atmosferă întunecată, în timp vei reuși să descoperi lucruri ascunse de la persoane ce la prima vedere par inocente sau chiar sunt, în acest fapt stă toată tensiunea acțiunii.

Trailer: 

Articol scris pe CeFilmeVad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.