The Wanderers filmat în România


În aceste zile au loc în România filmările pentru producția THE WANDERERS, un  thriller supernatural cu ARMAND ASSANTE, LIOR ASHKENAZI, RALUCA APRODU, RĂZVAN VASILESCU și actorii coreeni BAE JUNGHWA și SUN HOJAE în rolurile principale.

Regizat de Dragos Buliga și bazat pe un scenariu original semnat de Octav Gheorghe, THE WANDERERS este povestea unui american, Louis (ARMAND ASSANTE), cel mai faimos vânător de fantome și vampiri din lume, care împreuna cu un jurnalist israelian, Robert (LIOR ASHKENAZI), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase povești sângeroase petrecută în castelul Zalesky.

Ghid le este o româncă frumoasă care aspiră la meseria de jurnalist (RALUCA APRODU) și care are în grijă și o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzațional pentru un reality show. În Transilvania vânătorul de vampiri ajunge să înfrunte una dintre cele mai mari provocări ale vieții sale, în confruntarea cu un trecut care îi este familiar.

FOTO BOGDAN COMANESCU -THE WANDERERS

Distribuția mai include actori români ( Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, George Remeș, Bogdan Nechifor, Claudiu Bleonț), dar și pe Branko Duric, un celebru actor și muzician bosniac, în rolul lui IGOR.

Cu un buget semnificativ, THE WANDERERS este un proiect românesc independent realizat de către o echipa internatională de producători și investitori a cărei producție a fost asigurată de către compania FRAME FILM (Las Fierbinți, Atletico Textila).

Filmările au avut loc în  Sighisoara,  Dofteana (jud Bacău) și București.

Filmul reunește o echipă de profesioniști în domeniu, imaginea fiind semnată de Șerban Ionescu, make-up Effects Designer Erik Gosselin(X-Men: Apocalypse 2016, Crimson Peak 2015), special make-upEdwina Voda, efectele speciale vizuale sunt asigurate de cătreFelician Lepadatu (Zero Theorem), scenografia deSorin Boncea, iar costumele au fost realizate de către Luminița Lungu.

ARMAND ASSANTE il interpreteaza pe Louis Moudon, cel mai celebru vantor de fantome si vampiri, stabilit in New Orleans care, odata ajuns in Transilvania, se afla in fata celei mai mari provocari din viata sa.

ARMAND ASSANTE - FOTO BOGDAN COMANESCU -THE WANDERERS

Cu peste 120 de filme in portofoliu, cu un premiu EMMY pentru rolul din miniseria TV GOTTI, ARMAND ASSANTE a intrat in istoria cinematografiei mondiale cu aparitii iconice ca Ulise in miniseria The Odyssey, regizata de Andrei Konchalovsky si produsa de Francis Ford Coppola, sau in filmele lui Ridley Scot , „American Gangster” si  ”1492- Conquest of Paradise” sau ”Q and A” – regia Sydney Lumet. THE WANDERERS este a doua sa participare la o productie romaneasca, dupa California Dreamin’, film regizat de Cristian Nemescu. 

LIOR ASHKENAZI îl interpretează pe jurnalistul Robert Landau care il convinge pe Louis sa vina in Transilvania pentru a dezlega misterele unei crime sangeroase petrecuta intr-un castel.

LIOR ASHKENAZI este unul dintre cei mai cunoscuti si premiati actori israelieni ai momentului. A fost protagonist in Big Bang Wolves, un thriller de mare succes in Israel, dar si in mult premiata comedie Late Marriage. In curand ASHKENAZI va putea fi vazut siOppenheimer Strategies, un thriller politic in care ii are alaturi pe Richard Gere, Steve Buscemi si Michael Sheen.

RALUCA APRODU este Sorana, studenta curajoasa care face pe ghidul prin Transilvania pentru turistii straini si care sfarseste prin a se confrunta cu situatii care-i pun viata in pericol.

Una dintre cele mai de succes actrite ale generatiei sale, RALUCA APRODU a fost protagonista serialului HBO, In deriva, dar si a recentului film premiat la Cannes, Caini, in regia lui Bogdan Mirica. Desi e la inceputul carierei, Raluca are importante colaborari internationale,  thrillerul At your own risk, regizat de cehul Filip Renc, precum Blood and Chocolate in regia Katjei von Garnier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.