Flanco deschis Non-Stop


De câte ori ți s-a întâmplat să te trezesti cu noaptea în cap și doreai să îți cumperi un anume produs? Dar te loveai de faptul că ai vrea să stii anumite detalii despre el? Cei de la #flanco te rezolvă cu un sistem de serviciu non stop pentru clienți, astfel le poți da un apel oricând ai nevoie de anumite informații. Sună cu încredere.

Mai jos vă las dovada că se răspunde prompt, chiar dacă eu pe la ora 10 întreb despre umidificatoare:

Vă anunț că e filmat în stil found footage, handy cam plus că la un moment dat mi s-a terminat memoria la telefon:

Flanco a muncit foarte mult la a îmbunătăți timpul de așteptare în momentul în care cineva îi contactează prin intermediul call center-ului, iar de curând a lansat SUPORT CLIENȚI NON-STOP, serviciul de asistență telefonică gândit pentru a răspunde în cel mai scurt timp întrebărilor clienților săi. La #suportclientinonstop poți să suni oricând, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar un operator va fi mereu disponibil să te ajute cu informațiile de care ai nevoie.

#Flanco își propune să îți răspundă la apel în maxim 40 de secunde și, în același timp, urmărește să reducă permanent timpul de preluare a apelurilor. Spre exemplu, în primele două luni de la implementarea serviciului, majoritatea apelurilor au fost preluate în cel mult 20 de secunde.

În cadrul testului de viteză de mai sus, operatorul de la suport clienți a răspuns în 26 de secunde. Întrebarea după cum bine ați auzit era despre un anume umidificator și dacă acesta afisează temperatura camerei. Acest detaliu nu apărea în specificațiile tehnice. Operatorul a fost amabil și va reveni mâine cu acest detaliu printr-un email ori un apel.

 

One thought on “Flanco deschis Non-Stop

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.