Flanco deschis Non-Stop


De câte ori ți s-a întâmplat să te trezesti cu noaptea în cap și doreai să îți cumperi un anume produs? Dar te loveai de faptul că ai vrea să stii anumite detalii despre el? Cei de la #flanco te rezolvă cu un sistem de serviciu non stop pentru clienți, astfel le poți da un apel oricând ai nevoie de anumite informații. Sună cu încredere.

Mai jos vă las dovada că se răspunde prompt, chiar dacă eu pe la ora 10 întreb despre umidificatoare:

Vă anunț că e filmat în stil found footage, handy cam plus că la un moment dat mi s-a terminat memoria la telefon:

Flanco a muncit foarte mult la a îmbunătăți timpul de așteptare în momentul în care cineva îi contactează prin intermediul call center-ului, iar de curând a lansat SUPORT CLIENȚI NON-STOP, serviciul de asistență telefonică gândit pentru a răspunde în cel mai scurt timp întrebărilor clienților săi. La #suportclientinonstop poți să suni oricând, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar un operator va fi mereu disponibil să te ajute cu informațiile de care ai nevoie.

#Flanco își propune să îți răspundă la apel în maxim 40 de secunde și, în același timp, urmărește să reducă permanent timpul de preluare a apelurilor. Spre exemplu, în primele două luni de la implementarea serviciului, majoritatea apelurilor au fost preluate în cel mult 20 de secunde.

În cadrul testului de viteză de mai sus, operatorul de la suport clienți a răspuns în 26 de secunde. Întrebarea după cum bine ați auzit era despre un anume umidificator și dacă acesta afisează temperatura camerei. Acest detaliu nu apărea în specificațiile tehnice. Operatorul a fost amabil și va reveni mâine cu acest detaliu printr-un email ori un apel.

 

Anunțuri

Un gând despre „Flanco deschis Non-Stop

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s