[recenzie] DVD: Midnight Special (2016) – noua revelație SF


Midnight-Special-DVD_3D-pack

Recenzie:

Când ieși la vânătoare după filme bune îți ies în cale tot soiul de filme, Midnight Special s-a nimerit să fie o captură bună.  Dacă stau bine să mă gândesc îl consider o revelație pe anul acesta în dreptul science-fiction, ceva de genul cum a fost filmul Ex-Machina anul trecut. Dacă nu ați auzit mare lucru despre el, stați linistiți că veți auzi multe lucruri bune despre el, în decursul acestui an, când filmele bune încep să se adune.

În prim plan avem un subiect care se pliază perfect pe societatea americană, în cadrul căreia se dezvoltă tot felul de grupuri sociale dubioase (mai exact culturi), care se separă de societatea tradițională. Pe acest fundal se dezvoltă o dramă, unde un copil este în centrul unui asemenea cult, care se pare va avea un cuvânt de spus asupra lumii întregi.

Michael Shannon este principalul actor care iese în evidență, l-am mai urmărit într-o serie de filme independente cum ar fi 99 Homes dar și-n serialul Boardwalk Empire, desigur poate ți-l amintesti ca General Zod din Man of Steel. În cadrul filmului mai zărim pe Adam Driver și melancolica Kirsten Dunst.

Regie: Jeff Nichols

Distribuție: Adam Driver, Kirsten Dunst, Michael Shannon

Gen: Dramă, SF

Format: DVD, Blu-ray

Distribuitor: ProVideo

Trailer:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s