Ce își doresc bărbații?


Ce își doresc bărbații? o întrebare la care nu este chiar asa de greu de răspuns. Desigur dacă pui această întrebare, mulți vor răspunde stereotipic și se vor gândi că bărbații în primul rând vor să își îndeplinească nevoile primare. Cam așa este și dacă dai o căutare pe motorul de căutare Google: unde primele titluri sună cam asa: “10 lucruri pe care barbatii isi doresc ca femeile sa le stie despre sex”, “Ce isi doresc cu adevarat barbatii in pat”, “Ce isi doresc cu adevarat barbatii de la femei”.

Stim bine că lucrurile nu stau așa și bărbaților le stă gândul în al doilea rând la bere și meciuri de fotbal, dacă continuăm în ordinea de idei de mai sus. Nu dezmințim aceste teorii dar să nu exagerăm când vine vorba despre generalizării asupra populației de masculi.

După cum bine stiți Piratului Cinefil își petrece din timp cu vizionatul de filme (ca orice cinefil normal), deci își doreste să dea peste filme bune despre care să merite să scrie.  Mai mult de atât observă anumite trenduri în ceea ce priveste eleganța anumitor personaje, ca de exemplu:

james bond watch

Da, ca orice bărbat normal ai o tendință spre ceasuri scumpe, bine, dar nu ca Omega-ul lui James Bond. De aceea vă anunț că am descoperit un magazin online de ceasuri dedicat exclusiv bărbaților.

Watchshop.ro s-a repoziționat ca fiind singurul magazin online din România cu ceasuri și accesorii dedicat bărbaților.

watchshop ceasuri

Ce inseamna asta?

  • de 6 ani, stim totul despre ceasuri si suntem gata să aflam orice informatie pentru tine
  • te ajutam ori de cate ori vrei sa-ti alegi un ceas pentru tine, cand cauti un ceas pentru un prieten, frate, tata, unchi (suntem siguri că ti-ai dat seama incotro ne indreptăm cu ideea asta) saucand vrei să faci un cadou pentru o femeie draga din viata ta
  • suntem destinatia perfecta pentru doamnele care vor sa se asigure ca gasesc cel mai potrivit ceas pentru un barbat din viata lor

La ce sa te astepti de la noi?

  • ceasuri originale

Toate ceasurile noastre sunt originale. Suntem autorizati de producatori pentru vanzarea lor, iar tu primesti un certificat de garantie pentru fiecare produs cumparat de la noi.

  • peste 9.000 de modele in stoc  

Avem numeroase modele pe stoc. Timpul de asteptare a produsului comandat este astfel redus la minimum.

  • optiuni numeroase

Iti oferim produse pentru cele mai diverse gusturi si buzunare, pe toata plaja de pret. Printre brandurile pe care ti le punem la dispozitie, amintim Tissot, Casio, Fossil, Sekonda, Suunto, Accurist, Vostok Europe, Festina, Citizen, Junkers, Zeppelin.

  • branduri de ceasuri importate in exclusivitate de noi

Nu numai ca toate ceasurile noastre sunt originale, dar suntem si importatori unici pentru branduri ca Accurist si Sekonda.

  • showroom in Bucuresti

Poti vedea cu ochii tai ca ceasul dorit e exact asa cum l-ai vazut în magazinul nostru online sau poti sa-l probezi inainte sa-l cumperi. Viziteaza-ne la showroom-ul de la adresa Soseaua Mihai Bravu, nr. 251–253, sector 3, Bucuresti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s