Pokemon Go


Anul acesta se împlineste 20 de ani de la lansarea francizei media Pokemon de către Nintendo, cu această ocazie au creat un joc pe nume Pokemon Go. Modul în care jocul combină realitatea cu ficțiunea a încântat pe mulți, mai exact în Statele Unite, Australia si Noua Zeelanda. Încă de la primul joc electronic, pe GameBoy in 1996, monștrii de buzunar (Pocket Monster ca traducere a cuvântului Pokemon), au avut un succes urias.

Acum, Pokemon Go a devenit viral și captivează milioane de oameni, ceea ce trebuie să faci este să te plimbi cu smartphone-ul în mână și cu aplicația deschisă, pentru a găsi monstruleții după care îi pui apoi la lupta in „arene” virtuale.

Pokémon este tot odată și un desen animat japonez sau anime, bazat pe seria de jocuri video. Serialul a rulat 14 sezoane în SUA, iar acum se lucrează la cel de-al 15-lea. Pentru fiecare sezon din Pokémon, s-a produs câte un film (excepție sezonul 14 pentru care s-a produs 2 filme).

După lansarea în Europa și Asia mă astept să devină un trend și mai mare iar cât de curând mă astept la o animație Pokemon Go.

Articol scris pe CeFilmeVad.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s