Apropo (TV) la piraterie


Printre puținele emisiuni care le urmăresc la TV se numără și Apropo TV de pe canalul (Media) Pro. De obicei îl zăresc în momentul când sunt plecat la țară și mai arunc un ochi peste el din când în când. Cred că majoritatea îl cunoasteti pe Andi Moisescu și pamfletul său de emisiune. În câteva rânduri a dezbătut lumea filmului prin recomandări scurte dar și prin intermediul invitaților din cercul cineastilor români.

Best-media-streaming-services

Dar de această dată s-a discutat în secțiunea TrendBox a emisiunii despre pirateria filmelor pe meleaguri românesti. În prim plan a ieșit streaming-ul online, care la noi este aproape inexistent din punct de vedere legal. Deci românului cinefil de rând îi place să o ardă pe filelist, torrenți și site-uri online. Aici vine subliniat că noua platformă Netflix care s-a lansat anul acesta și la noi, nu reuseste și nici nu o să reusească să schimbe acest trend. Soluțiile ar fi o optimizare de preț pentru această zonă a Europei plus un conținut complet, ca și dincolo de ocean.

De ce este important acest fapt? Deoarece tot mai multă lume își urmăreste serialele și filmele în online. o tendință care în cele din urmă va distruge vechea tradiție din spatele televizorului.

Articol scris pe CeFilmeVad.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s