Ultimele comedii văzute (2) : Keanu & Mr. Right


1. Keanu (2016)

keanu wallpaper 2016

Să nu vă speriați, nu e un film doar cu pisici, dealtfel pisicu de pe poster e destul de bad-ass încât să vă ridice semne de întrebare. Keanu e o comedie care face misto de acele filme cu traficanți de droguri și operațiunile lor, luptele pistolare dintre acestia fiind de tot râsul. Chiar mă gândeam dacă această producție este o glumă subtilă la filmul John Wick unde Keanu Reeves e de nestăvilit cu un pistol în mână, darămite două.

2. Mr. Right (2016)

Mr-Right wallpaper movie

În același stil avem filmul Mr. Right unde Sam Rockwell face o echipă trăsnită cu Anna Kendrick. Stilul este unul asemănător cu ceea ce am văzut în mai puţin cunsocutul film Shoot ‘Em Up din 2007, unde Clive Owen se dezlănţuie într-o acţiune debordantă şi plină de cartuşe descărcate în toate direcţiile.

Se observă o influenţă romantică care dă o altă dimensiune acestui film, în senul că îl face năbădăios şi destul de sentimental, încât să îl clasezi în dreptul filmelor ieşite din tiparul normal. Dealtfel prin această producţie nu s+a căutat normalitatea, miza fiind să rezonezi la stropul de nebunie al personajelor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.