Arta Ceaiului – Ice Tea – Winds of Winter


Ca băutor de ceai sunt surprins de multe ori de anumite tendinţe în consumul de ceai natural, pe care le-am ratat, dar care le descopăr entuziast. De aceea varianta Ice Tea mă ducea cu gândul doar la mărcile de băuturi răcoritoare, dealtfel cunoscute de toată lumea ca nefiind un rezultat al preparării ceaiului. Mai jos vă explic cum o să testez adevăratul Ice Tea:

Un film bun merge întotdeauna cu un ceai potrivit pe genul de film pe care te-ai hotărât să-l urmăresti. Ca de exemplu urmărind Game of Thrones unde ultimele episoade au „răcit” din timp finalul de sezon, pe nume „Winds of Winter”, ar fi numai bun ceva răcoros ca să intri cu adevărat în atmosferă. Cum altfel să simţi viforul iernii? Decât prin intermediul unui ceai răcoros ticsit cu niste cuburi de gheaţă.

game of thrones

Mai mult de atât fiind în toiul verii, chiar dacă e recomandat să bei ceai făcut în modul clasic, câteodată ai vrea să te răcoresti de-a binelea. Cei de la magazinul online Arta Ceaiului au lansat Colectia Ice Tea, care conţine o gamă de ceaiuri delicioase pe care le poţi prepara foarte usor în varianta rece.

arta ceaiului logo

  1. Ice Tea by Arta Ceaiului e 100% natural, contine doar bucati de fructe si frunze de ceai.
  2. Ice Tea by Arta Ceaiului vine intr-o gama larga de arome, data de varietatea ingredientelor. Ai de ales intre combinatii inedite de fructe “autohtone”: capsuni, fructe de padure, mere, pere, sau fructe exotice: mango, ananas, papaya, portocale rosii, banana.
  3. Ice Tea by Arta Ceaiului se poate consuma atat in varianta fara teina de catre copii sau cei care vor sa reduca continutul de cofeina consumat, sau in varianta cu teina, pentru cei care vor sa se si energizeze in timp ce se racoresc.

arta-ceaiului-marea-racoreala

Un mod de preparare:

Anunțuri

2 gânduri despre „Arta Ceaiului – Ice Tea – Winds of Winter

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s