Cine doreste să meargă la George Enescu Festival?


Dacă țineți bine minte după vizita la Filarmonica de Stat din Oradea scriam într-un prim articol despre muzica clasică din filme, unde l-am prezentat pe mai marele Maurice Ravel. Ca și iubitor al muzicii clasice nu ai cum să nu te îndrăgostesti de liniile melodice ale marilor compozitori, mai mult de atât ca și cinefil n-ai cum să nu “observi auditiv” că multe coloane sonore ale filmelor au integrată această muzică.

George Enescu este cel mai mare compozitor român iar în lumea bună a filmelor îl găsiți integrat în filmul lui Wes Anderson, The Royal Tenenbaums (2001), cu Sonata For Cello & Piano In F Minor:

Un bun mod de a onora numele lui Enescu este să mergi la cel mai mare Festival de muzică clasică din țara noastră care este dedicat în onoarea sa. Nu am fost niciodată la acest eveniment, cu atât mai mult as vrea să pot fi prezent la un asemenea festin muzical pentru urechi. Dealtfel chiar sunt inspirat de mesajul de anul acesta al festivalului, care sună asa: Trăieste-ți Visul!

george enescu festival 2016

Ediția 2016 a Concursului Internațional George Enescu are loc între 3 și 25 septembrie și aduce pe scena Ateneului Român unii dintre cei mai promițători tineri artiști ai momentului, precum și muzicieni consacrați și laureați ai Concursului astăzi nume importante în plan internațional, care vor susține o serie de recitaluri extraordinare.

Concursul Internațional George Enescu se derulează într-un nou concept, care va aduce pe scena Ateneului Român din București, alături de tinerii competitori, nume consacrate ale scenei mondiale și laureați din anii anteriori, care și-au dezvoltat o carieră internațională, precum și câștigătorii competiției din 2014, atât la cele trei instrumente, cât și la compoziție.

Cum câstigi o invitație la George Enescu Festival:

E simplu: cumperi unul dintre sortimentele Activia de băut, intri pe activia.ro (sau trimiți SMS la 1772), îți lași datele și numarul de bon și asa te-ai înscris în competiție. Pentru a-ți dubla șansele, creează-ți propria melodie, dă-i share pe Facebook-ul unui prieten cu care vrei să te bucuri de experiență și poți fi mai aproape de câștigarea invitațiilor la concert.

activia castiga bilete la concerte

În cadrul campaniei se vor acorda, prin tragere la sorți, următoarele premii:

5 x Abonament – Categoria I – 2 persoane – George Enescu festival (Bucuresti)

5 x 4 day pass- VIP – 2 persoane – Electric Castle Festival (Cluj)
10 x Golden Circle – 2 persoane – Muse (Bucuresti)
3 x Abonament standard – 2 persoane – Untold Festival (Cluj)
2 x Abonament standard – 2 persoane – Spellground Festival (Dunarea – Capidava)
5 x Acces general – 2 persoane – Summer Well (Buftea)
5 x Tribuna – 2 persoane – Sia, Fallulah, Selah Sue, Oh Land (Bucuresti)
10 x Golden Circle – – 2 persoane – Cat Empire (Bucuresti)

 

activia castiga bilete la concert

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s