Hoverboard-ul si skateboard-ul din filme


Am să fac o incursiune în lumea hoverboard-ului si skateboard-ului cu ajutorul unor filme care le-am vizionat de-a lungul timpului:

Back to the Future 2 (1989):

hoveboard

Încep acest articol cu un film SF, aici vei putea descoperi primul haveboard, care a aprins imaginația oamenilor. Levitarea pe un “skateboard” ce planează deasupra solului încă este un obiectiv de atins în stiință, plus o fascinație pentru orice persoană interesată de progresul tehnologiei. În Back to the Future chiar avem o urmărire cu hoverboard-uri, o scenă plină de suspans.

Spider-Man (2001)

hoverboard spiderman

Fiind un fan Spider-Man încă de mic copil, am fost surprins de villain-ul The Goblin care se avânta pe un hoveboard în luptele cu super-eroul meu preferat. Un hoverboard dichisit cu un întreg arsenal de război, darămite că zboară cu el mai ceva ca o dronă.

Lords of Dogtown (2005)

lords-of-dogtown skateboard

Revenim cu picioarele pe pământ la un film unde skateboard-ul este în prim plan. Lords of Dogtown este un film creat după succesul documentarului Dogtown and Z-boys din 2001, care a tratat același subiect, cel al legendelor ce au inițiat arta de a te da pe skateboard.

Gleaming the Cube (1989)

GLEAMING THE CUBE, Christian Slater, 1989. ©20th Century Fox-Film Corporation, TM & Copyright

Aici avem un film old-school, care combină moda skate-ului din anii 80′ cu genul polițist. În prim plan îl găsim pe actorul Christian Slater la tinerețe, alături de renumitul skater Tony Hawk.

Concluzie:

În zilele noastre trendul dintre hoverboard și skateboard a dus la dezvoltarea unui nou tip: skateboardul electric care devine tot mai folosit, curios cât de repede se va familiariza cu lumea filmelor. Dacă deții un skateboard electric înseamnă că esti la modă, de aceea am încercat să readuc la suprafață trecutul acestor mijloace de deplasare prin intermediul câtorva filme.skateboard electric

Skateboard-ul electric din imaginea de sus il găsiți pe depozit-online.ro, și ca să va faceți o idee vă las câteva specificații:

HOVERBOARD A025-6, 10INCH – HANDS FREE, SMART WHEEL BALANCE, BATERIE SAMSUNG

Diametru roata: 10 inch
2 motoare baterie Samsung 4400mAh,
Culoare: negru cu talpa rosie

Carcasa Smart Board-ului este fabricata dintr-un material foarte rezistent pentru a nu se deforma in cazul socurilor mecanice. Tot acest material impiedica patrunderea apei sau a prafului de gradul IP54. 

Rotile sunt concepute pentru a rula pe foarte multe suprafete , sa aiba o aderenta foarte mare si sa fie rezistente in timp fiind cea mai buna alegere pentru un scooter electric Smart Board.
Motoarele cate unul pentru fiecare roata. Aceste motoare nu permit intrarea de praf inauntru si astfel riscul ca ele sa se blocheze este eliminat. Totodata aceste motoare sunt testate pentru a fi puternice si rezistente ani de zile. Motoarele folosite la Smart Board sunt 100% electrice si nu sunt daunatoare mediului inconjurator.

2 thoughts on “Hoverboard-ul si skateboard-ul din filme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.