Partea I din filmul Romania la Campionatul European de Fotbal


Daca nu stiati, Piratul Cinefil e un mare microbist si se pregăteste intens pentru meciurile de la Campionatul European de fotbal din acest an. Vom avea cu siguranță o trilogie din partea României, în total 3 meciuri: contra Franței, Elveției și Albaniei. Prima parte este un adevărat blockbuster, deoarece dăm lovitura prin începerea Campionatului European cu țara gazdă, deci toți ochii vor fi ațintiți spre acest meci.

grupa romaniei

Dacă nu sunt la fața locului, de acasă pregătesc fiecare meci ca pe un film pe care trebuie să-l văd neaparat la cinematograf. Ora prestabilită mă găseste în fața televizorului, chiar dacă nu sunt o variantă a la Titi Prosop, tot am o susținere puternică față de favoriți, în acest caz România. Pentru că întotdeauna sunt foarte optimist, le acord băieților toată încrederea în ceea ce priveste meciurile care vor veni. Mă astept să  facem o figură frumoasă și să iesim din grupe, un succes se va măsura în mai mult de trei părți.penny market sponsor oficial echipa nationala a romaniei

Penny Market, suporterul oficial al Echipei Naționale de Fotbal, a vrut să știe cum ne pregătim înaintea meciurilor României.

P.S. astăzi cred că apuc să iau pantalonii scurți cu România, m-am chinuit un pic să mai strâng încă 15 puncte Penny. Dar va merge foarte bine cu tricoul cumpărat de ceva timp. Desigur campania de achiziționat echipamente de la Penny e valabilă până pe 18 iunie.

penny sustine romania

Tu cum te pregătesti pentru marele meci de astăzi?

tricou suporter penny

Tricou Albastru (Adi aka Fratelo) – Tricou Rosu (Ionut aka Piratul Cinefil)

2 thoughts on “Partea I din filmul Romania la Campionatul European de Fotbal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s