Netflix: Daredevil la al doilea sezon


Televiziunea Marvel-Netflix este foarte productivă în ultima vreme. Super-eroi apar din toate colțurile benzilor desenate, o bună completare a aventurilor de pe marile ecrane. Daredevil a fost acum multă vreme interpretat de noul Batman (Ben Affleck), între timp a ajuns la cel de-al doilea sezon pe micile ecrane de pe platforma Netflix. În rolul principal Daredevil îl găsim de această dată pe excelentul actor Charlie Cox.

Daredevil_Netflix-Wallpaper

Vigilentul erou din cartierul new-yorkez Hell Kitchen își apără teritoriul ca un animal turbat. Atunci când se lasă noaptea, misiunea acestuia devine aceea de a elimina scursurile criminale. Acesta are un dublu rol: avocat ziua și vigilent noaptea; ceea ce-l face o persoană cu un spirit civic dus la extrem, ceva specific pentru super-eroi de cartier.

Un serial ce se află în top, în ceea ce privește noile apariții de televiziune. Desigur, putem nota alte serii super-eroice de menționat: Jessica Jones (Marvel), Carter (urmează să apară), Arrow(DC), Flash (DC) și Gotham. Dacă stai să observi universul Marvel pe micul ecran, îți dai seama că este mult mai întunecat în comparație cu ce vezi pe marile ecrane. Iar Daredevil este momentan cel mai întunecat personaj care o sa-l întâlnești în acest univers, între timp asteptăm să vedem ce va fi cu filmul Dr. Strange, se anunță ceva și mai întunecat.

Printre altele va anunt ca cei de la LexComics lanseaza primul volum marca Daredevil, disponibil din 26 aprilie.

 

daredevil lexshop

Anunțuri

3 gânduri despre „Netflix: Daredevil la al doilea sezon

  1. Mie mi-a placut foarte mult Daredevil, l-am sorbit din „priviri”. Abia astept sezonul 3 🙂 Si in general, serialele Marvel mi se par foarte bune, le-am vazut pe toate pana acum. Arrow, Gotham si Flash inca nu am vazut, dar sunt si ele pe lista. Cum ti se pare raportul seriale-filme din fiecare univers?

    1. Ma bucur sa aud ca ti-a placut Daredevil, cei de la Marvel ii surclaseaza si la seriale pe cei de la DC. Ti-as recomanda pentru inceput Gotham, e cel mai bun, dupa care Arrow. Sincer de multe ori prefer serialul pentru ca petrec mai mult timp cu eroul preferat, cand in dreptul filmelor primesti doar o mica doza de adrenalina…sa mergi la Civil War (eu inca n-am fost) am auzit ca e foarte bun. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s